Redactia.ro
Home » Știri » O femeie are cele mai mari picioare din lume. Ce mărime poartă la pantofi

O femeie are cele mai mari picioare din lume. Ce mărime poartă la pantofi

O femeie are cele mai mari picioare din lume. Ce mărime poartă la pantofi

O femeie deține recordul pentru cele mai mari picioare din lume. Ce mărime poartă la pantofi și cum se descurcă atunci când își cumpără încălțăminte nouă ca să o poată încălța.

O femeie are cele mai mari picioare din lume. Ce mărime poartă la pantofi

O femeie din Texas, Statele Unite, poate să spună că trăiește pe picior mare. La propriu, cel puțin. Tanya Herbert deține recordul pentru cele mai mari picioare din lume la o persoană în viață (femeie).

Ea are o înălțime de 1,80 metri și este cea mai înaltă dintre apropiații ei. Evident, îi este greu să își găsească pantofii potriviți pe măsura ei: piciorul drept al femeii măsoară 33,1 cm, iar piciorul stâng măsoară 32,5 cm, conform Guinness World Records, ceea ce înseamnă că ar echivala mărimii bărbătești 55.5.

Până în liceu, picioarele ei au ajuns la dimensiunea de record pe care o au astăzi”, se arată pe site-ul oficial al companiei GWR.

Tanya Herbert a spus: În copilărie am fost întotdeauna cea mai înaltă din jurul meu. Mama și tatăl meu aveau și ei 1,80 m, așa că am cu cine să semăn”.

Din fericire, ea nu a avut probleme niciodată din cauza înălțimii ei și nimeni nu a râs pe seama ei.

Nu-mi aduc aminte să fi fost vreodată hărțuită sau ceva de genul acesta din cauza înălțimii mele. Apropiații mei chiar au avut mare grijă de mine pentru a se asigura că sunt iubită și plăcută”, a continuat ea.

Singura problemă este că îi este greu să găsească pantofi de damă potriviți pe măsura uriașă a picioarelor ei. Tocmai de aceea, când merge la cumpărături, ea își cumpără de la raionul de bărbați încălțări. În cea mai mare parte a vieții ei, așa a procedat, chiar dacă nu a fost o plăcere să facă asta. Fiind femeie, modelul bărbătesc nu era pe gustul ei, evident, mai ales când trebuia să meargă la anumite ocazii. Acum, ea cumpără încălțări de damă de pe net, cea mai mare mărime.

Îi modific pentru a-i extinde și a-i face puțin mai largi, astfel încât să mi se potrivească la picioare”, a declarat ea pentru GWR. Femeia își dorește, totodată, să se implice și să ajute și alte femei din întreaga lume care poartă mărimi mari la pantofi și să atragă astfel atenția producătorilor de încălțăminte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: