Redactia.ro
Home » Stil de viață » O femeie care își renova locuința a găsit un sfat „inteligent” de bricolaj sub tapetul vechi din partea fostului proprietar

O femeie care își renova locuința a găsit un sfat „inteligent” de bricolaj sub tapetul vechi din partea fostului proprietar

GALERIE FOTO (2)

O mămică din Australia își redecora casa când a descoperit o notiță din partea fostului proprietar, ascuns sub tapet, oferindu-i câteva sfaturi foarte utile.

Scris în pix, mesajul conținea un sfat de bricolaj, semnat de un bărbat numit Jon, pe 21 decembrie 1997, fiind descoperit abia 22 de ani mai târziu, conform News.com.au.

Era scris: „Dacă vreodată va trebui să tapetați din nou această cameră, veți avea nevoie de 8 role de tapet. Am cumpărat doar 6 role la 17$/rola pe 5 decembrie 1997 și nu am avut suficient. M-am enervat cu adevărat.”

Fană a bricolajului, a distribuit fotografia pe un grup de mame de pe Facebook, iar de atunci a fost asaltată de comentariile utilizatorilor care lăudau ideea, unii numind-o „isteață” și „grijulie”.

Femeia a găsit sfatul extrem de util, la fel ca mulți alții, după ce postarea sa a acumulat rapid 8.500 de like-uri.

O femeie a glumit: „Pur și simplu poți simți frustrarea.”

Dar o altă persoană a găsit un defect în sfaturile sale după ce a subliniat că tapetele au lungimi și lățimi diferite.

Într-un mod asemănător, o femeie care își făcea cumpărăturile la un magazin local a observat un bilet atașat pe o bucată de brânză.

Pe bilet era scris: „Pentru cine citește acest bilet, te descurci minunat! Meriți o zi uimitoare și fericită!”

Femeia a împărtășit mesajul emoționant pe rețelele de socializare și, deși unii au apreciat ideea, alții au considerat-o cheesy (de prost gust).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini