Redactia.ro
Home » Știri » O femeie de doar 35 de ani a murit după ce a băut patru sticle cu apă în 20 de minute. Cum explică medicii tragedia

O femeie de doar 35 de ani a murit după ce a băut patru sticle cu apă în 20 de minute. Cum explică medicii tragedia

O femeie de doar 35 de ani a murit după ce a băut patru sticle cu apă în 20 de minute. Cum explică medicii tragedia

O femeie de doar 35 de ani a murit după ce a băut patru sticle cu apă în 20 de minute. Iată cum explică medicii tragedia!

O femeie a murit după ce a băut patru sticle cu apă în 20 de minute

O femeie în vârstă de 35 de ani, cu doi copii, din Indiana, a pierdut viața după ce a consumat patru recipiente de apă într-un interval de 20 de minute.

În weekendul zilei de 4 iulie, Ashley Summers era la Lake Freeman împreună cu soțul și cele două fete ale ei, moment în care a resimțit deshidratarea. Fratele ei, Devon Miller, a menționat că i s-a spus că a consumat patru recipiente cu apă în 20 de minute.

În ziua finală a excursiei familiei, femeia a avut senzația că nu era suficient de hidratată. Familia Summers a declarat că se simțea stăpânită de amețeli și suferea de o durere de cap intensă, scrie New York Post.

„Sora mea, Holly, m-a sunat și mi-a spus că Ashley este în spital. Are o umflătură pe creier, nu știu care este cauza”.

 Cum explică medicii tragedia

După întoarcerea din vacanță, Summers a căzut leșinată în garaj și a fost transportată la IU Health Arnett Hospital. Nu și-a mai revenit la cunoștință, iar medicii au comunicat familiei sale că decesul a fost cauzat de intoxicația cu apă.

Dr. Blake Froberg, un toxicolog de la spital, a menționat că această cauză neobișnuită de moarte este mai susceptibilă să se întâmple în perioada verii sau dacă persoana respectivă lucrează în exterior sau se angajează frecvent în activități fizice.

„Există unele aspecte care pot face ca cineva să fie mai expus riscului, dar ceea ce se întâmplă este că ai prea multă apă și prea puțin sodiu în organism”, a spus Froberg.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: