Redactia.ro
Home » Știri » O femeie din București s-a aruncat de la etajul șapte al blocului în care locuia. Divorțul a împins-o la gestul extrem

O femeie din București s-a aruncat de la etajul șapte al blocului în care locuia. Divorțul a împins-o la gestul extrem

O femeie din București s-a aruncat de la etajul șapte al blocului în care locuia. Aceasta suferea din cauza divorțului încheiat cu fostul partener de viață, motiv care a împins-o la gestul necugetat. Iată detaliile tragice ale acestui eveniment!

O femeie din București s-a aruncat de la etajul șapte al blocului în care locuia

O femeie în vârstă de 44 de ani care locuia în București a decis să recurgă la cel mai extrem gest, acela de a-și lua viața. Aceasta s-a aruncat în cursul acestei dimineți de la etajul șapte al blocului în care locuia, din pricina divorțului încheiat cu fostul partener de viață. În ciuda sprijinului autorităților care au ajuns la fața locului, femeia tot a recurs la gestul de a-și pune capăt vieții.

Astăzi, 4 august, în jurul orei 9:00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 15 Poliție a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o femeie, în vârstă de 44 de ani, ar fi vrut să se arunce de la etajul șapte al unui bloc, situat în Sectorul 4, București. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

Divorțul a împins-o la gestul extrem

Se pare că femeia a vrut să se arunce de pe terasa apartamentului său în care stătea alături de mama sa. Aceasta tocmai trecuse printr-un divorț, din pricina căruia suferea și a recurs la gestul extrem.

Echipajele de prim ajutor nu au reușit să o convingă pe femeie să renunțe la gândul de a-și pune capăt zilelor, prin urmare s-a aruncat în gol, chiar de la etajul 7, unde locuia.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, relatează Antena 3.

Trupul neînsuflețit al femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

 

Sursa foto: Imagini amator, Antena 3
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: