Redactia.ro
Home » Știri » O femeie din Mehedinți a fost lovită puternic de o bucată de beton în timp ce întindea rufe pe balcon: „A rămas suspendată placa, că dacă pica, murea”

O femeie din Mehedinți a fost lovită puternic de o bucată de beton în timp ce întindea rufe pe balcon: „A rămas suspendată placa, că dacă pica, murea”

O femeie din Mehedinți a avut parte de coșmarul vieții ei, aseară! Femeia a fost lovită puternic de o bucată de beton, desprinsă din balconul aflat la etajul superior, în timp ce întindea rufe pe balcon. Iată toate detaliile! 

O femeie din Mehedinți a fost lovită puternic de o bucată de beton în timp ce întindea rufe pe balcon

O femeie de 55 de ani din Mehedinți a trecut prin momente tragice și traumatizante aseară, într-un bloc din Drobeta-Turnu Severin. Aceasta se ocupa cu treburile de prin casă, mai exact întinde rufele în balconul locuinței sale. Deodată, femeia a fost lovită puternic de o bucată de beton, ce s-a desprins din balconul aflat la etajul superior.

Aceasta a ajuns de urgență la spital, în stare gravă, cu multiple traumatisme. Specialiștii spun că va avea nevoie de o perioadă lungă de timp pentru a se recupera după acest accident tragic. Din cauza greutății betonului, ce s-a prăbușit peste ea, femeia suferit lovituri grave la cap, la piept, dar și în zona lombară a coloanei vertebrale.Totodată, aceasta şi-a rupt mâna dreaptă, relatează Observator.

Vecinii sunt cei care au anunţat la 112, incidentul, iar la faţa locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri. Autoritățile au avut parte de o adevărată provocare, fiind extrem de dificil de scos victima. Misiunea a fost contracronometru.

A rămas suspendată placa, că dacă pica, murea’’, a spus unul dintre vecini pentru observatornews.ro

Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Deși s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, rămâne însă de văzut dacă o să fie găsit vreun vinovat. 

Locuitorii cartierului se tem acum pentru viața lor, deoarece nu este exclus ca un astfel de incident să se repete din cauza stării grave de degradare a imobilelor. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: