Redactia.ro
Home » Știri » O femeie în scaun cu rotile din Constanţa s-a trezit fără maşină în parcarea unui mall. Ce sancțiune au primit polițiștii cu exces de zel

O femeie în scaun cu rotile din Constanţa s-a trezit fără maşină în parcarea unui mall. Ce sancțiune au primit polițiștii cu exces de zel

femeie-scaun-cu-rotile

Caz revoltător în parcarea unui supermarket din Constanța. Mașina unei femei cu handicap a fost ridicată de pe locul special pe care era parcată pentru că în geam nu era afișată și legitimația de handicap. Polițiștii cu exces de zel au fost sancționați, iar în cazul lor a fost deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu.

Femeia a fost nevoită să plătească o amendă de aproape 600 de lei

O femeie cu handicap a sosit la supermarketul din Constanța alături de copilul ei pentru a face mici cumpărături. Când a ieșit din magazin a avut parte de o surpriză de proporții. Oamenii legii dispuseseră ca mașina acesteia să fie ridicată întrucât nu avea afișată în parbirz legitimația de handicap.

Deşi avea semnele corespunzătoare în parbriz şi lunetă, nu îşi pusese şi legitimaţia. Tocmai de aceea la ieşirea din centrul comercial femeia nu şi-a mai găsit autoturismul. „Sunt foarte multe persoane care parchează neregulamentar, ce credeţi? Şi nu sunt văzuţi. Şi fix a mea e luată, mă, care are semn şi e parcată regulamentar”, a declarat femeia, vizibil revoltată din cauza situației în care se afla.

Ce părere are avocatul despre cele petrecute

Femeia a reușit să-și recupereze mașina, dar după ce a plătit o sancțiune în valoare de 570 de lei. L-am rugat frumos, dacă poate atunci să mă ducă să îmi iau maşina, pentru că nu aveam, efectiv, cum, la ora 9 seara, 8:30, cât era, să-mi iau maşina. De unde? De nicăieri. Noi nefiind din Constanţa, trebuia să ajungem în Medgidia”, a povestit femeia. 

Pe de altă parte, avocatul Adrian Cuculis consideră că oamenii legii sunt cei care au greșit în acest caz, dând dovadă de exces de zel inutil. „Legea nu arată în mod expres că trebuie să arăţi legitimaţia respectivă, să o pui practic în parbrizul maşinii sau în orice alt loc vizibil. Arată foarte clar doar deţinerea legitimaţiei. Arată pur şi simplu indolenţa organelor legii, care ar fi putut, pur şi simplu, să verifice, în cadrul primăriei din care făceau parte„, susține Adrian Cuculis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini