Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie întindea mereu rufe murdare la uscat. Un cuplu s-a oferit să-i ducă detergent nou. Care era, de fapt, motivul?

O femeie întindea mereu rufe murdare la uscat. Un cuplu s-a oferit să-i ducă detergent nou. Care era, de fapt, motivul?

O femeie întindea mereu rufe murdare la uscat.

O femeie întindea mereu rufe murdare la uscat. Blocurile construite tot mai înghesuite, poate deveni o problemă pentru orice familie. Un cuplu de tineri proaspăt căsătoriți a observat că vecina de vis-a-vis întindea rufe murdare în fiecare dimineață. Văzând asta, tânăra a mers la femeie să-i ducă un detergent nou. Care era, de fapt, motivul?

O femeie întindea mereu rufe murdare la uscat. Un cuplu s-a oferit să-i ducă detergent nou. Care era, de fapt, motivul?

O femeie întindea mereu rufe murdare la uscat. Sunt cazuri în care blocurile construite sunt înghesuite,iar intimitatea familiei nu prea mai există. Au existat situații când unele familii au fost preocupare de viața celorlalți vecini, având în vedere că puteau observa viața zilnică a acestora. Este și cazul unui cuplu proaspăt căsătorit. Cei doi tineri s-au mutat de câteva luni într-un apartament și au observat că vecina din blocul de vis-a-vis întindea rufe murdare. Mai mult, femeia le așeza foarte frumos și avea grijă de ele. Tinerii își savurau cafeaua de dimineață împreună în bucătărie, iar tânăra soție a rămas captată de gesturile pe care le făcea vecina sa. Nu a mai rezistat și i-a spus soțului său că vecina lor întinde rufe murdare.

– Tu vezi ce văd și eu?
– Ce? – bărbatul și-a scos nasul din telefon.
– Vecina din blocul de alături. Întinde rufe murdare. Oare de ce face asta? – Hmm – nu bat până acolo. Așa o fi.

Uitându-se mai bine, tânăra i-a spus partenerului său că poate vecina lor nu are bani pentru detergent. Zilele treceau și tinerii își luau micul dejun împreună în fiecare dimineață, iar în fiecare săptămână,femeia observa cum vecina ei întinde rufe murdare. Aceasta a spus că îi este milă de femeie, și a vrut să meargă să-i ducă un nou detergent. Soțul ei nu și-a dat cu părerea și se uita în continuare pe telefon.

Într-o zi, soția i-a spus bărbatului ei că vecina sa are rufe curate, fiind foarte surprinsă, crezând că în sfârșit, și-a schimbat detergentul. Replica bărbatului a devenit virală.

Uite! Acum are rufe curate! Cred că și-a schimbat detergentul.
– Draga mea, a trecut menajera ieri pe aici și ne-a spălat geamurile prin care privești.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: