Redactia.ro
Home » Știri » O femeie s-a dus la școală deghizată în fiica sa. Ce a vrut să demonstreze aceasta

O femeie s-a dus la școală deghizată în fiica sa. Ce a vrut să demonstreze aceasta

GALERIE FOTO (2) O femeie s-a dus la școală deghizată în fiica sa.

O femeie s-a dus la școală deghizată în fiica sa. O mamă din Texas a fost arestată de poliție, după ce s-a deghizat în fiica sa și a mers în locul ei la școala independentă San Elizario. Femeia a postat un clip video pe Youtube în care preciza motivul pentru care a făcut asta. Conform mamei, a fost vorba despre un experiment.

O femeie s-a dus la școală deghizată în fiica sa. Ce a vrut să demonstreze aceasta

O femeie s-a dus la școală deghizată în fiica sa. Casey Garcia, în vârstă de 30 de ani, s-a dus în locul fiicei sale la școală. Ulterior, femeia a fost arestată și amendată cu 7.908 dolari, după ce a mers la școala fiicei sale deghzată în aceasta. Casey a mers la școala privată San Elizario din Texas, SUA, cu hainele fiicei sale de 13 ani și a pătruns în unitatea școlară cu scopul de a dovedi vulnerabilitățile sistemului de securitare pe fondul atentatelor în masă din școlile americane. Clasey s-a machiat, și-a prins părul, și-a pus ochelari de vedere și s-a îmbrăcat cu hanoracul fiicei sale.

Mai mult, Casey a folosit și cardul de acces al acesteia, întâlnindu-se pe holul școlii chiar cu directorul care i-a făcut un compliment. La începutul clipului, femeia susține că a avut o conversație cu paznicul și directorul școlii, dar fără a-i filma. În imagini se poate observa cum aceasta își primește indicații de la profesori fără ca cineva să își dea seama cine e de fapt, mai ales că purta și o glugă pe cap și o mască de protecție. “Arăt ca un elev de clasa a şaptea?”, a întrebat ea. “Nu? Mişto. Minunat”, a mai spus, printre altele, Casey Garcia.

Casey s-a filmat în timp ce era la ora de gimnastică, unde un antrenor a întrebat-o cine este și a crezut-o când i-a dat numele fiicei sale. La scurt timp, aceasta a mers să ia prânzul cu colegii fiicei sale, fără mască de protecție. Aproape de finalul clipului, femeia a declarat că a fost prinsă de o profesoară și trimisă în biroul directorului. Casey a fost demascată abia la al șaptelea curs, când profesoara și-a dat seama că era prea în vârstă pentru a fi elevă. Femeia a spus că a vrut să facă un experiment social, prin care să demonstreze că securitatea din școli esre vulnerabilă și că oricine poate intra în interiorul unei unități de învățământ. „Pun pariu că orice altcineva poate face asta. De aceea am făcut asta.”

Casey, arestată de autorități

Autoritățile au fost anunțate cu privire la gestul femeii, iar la scurt timp polițiștii au ajuns la casa acesteia, informând-o că este arestată. Casey a postat un alt video în care vorbea cu oamenii legii și îi întreba ce acte trebuie să aibă asupra ei pentru că nu s-a confruntat niciodată cu această situație. La câteva ore, Casey a fost eliberată pe cauține.

Casey deghizata

Femeia și-a cerut scuze pentru agitația pe care a creat-o, menționând că directorul școlii este o persoană bună și că îi pare rău că a fost nevoită să implice școala în acest scandal. Casey a recunoscut că acțiunea sa a mers prea departe. „Acest lucru a mers prea departe și integritatea mea este cu siguranță pusă în joc, așa că as putea … Dumnezeu mi-a dat o personalitate puternică dintr-un motiv.„, a spus Casey pe retelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: