Redactia.ro
Home » Știri » O femeie și-a exasperat vecinii cu sunetele care se aud zi și noapte prin pereții apartamentului ei! „Nu mai urla! Te aude tot blocul. Avem copii minori. Nu ți-e rușine?”

O femeie și-a exasperat vecinii cu sunetele care se aud zi și noapte prin pereții apartamentului ei! „Nu mai urla! Te aude tot blocul. Avem copii minori. Nu ți-e rușine?”

O femeie și-a exasperat vecinii cu sunetele care se aud zi și noapte prin pereții apartamentului ei! „Nu mai urla! Te aude tot blocul. Avem copii minori. Nu ți-e rușine?”

O femeie și-a exasperat vecinii cu sunetele care se aud zi și noapte prin pereții apartamentului ei! Iată ce declară locatarii blocului!

O femeie și-a exasperat vecinii cu sunetele care se aud zi și noapte prin pereții apartamentului ei

O turdeancă a șocat tot palierul din bloc cu gemetele care se aud prin pereții apartamentului ei,  situat pe strada Constructorilor. Vecinii au luat atitudine și au decis să-i pună un afiș pe ușă, prin care să-i atragă atenția asupra gestului ei de a nu-i păsa de locatarii blocului, mai ales de copiii minori care o aud.

„Nu mai urla! Te aude tot blocul. Avem copii minori. Nu ți-e rușine? Ziua te aud copiii”, este menționat pe afișul pus pe ușa respectivei femei care își trăiește viața amoroasă la intensitate maximă, fără nicio opreliște.

Vecinii ar putea să o reclame pe vecina lor gălăgioasă la Poliție

Vecinii ar putea să o reclame pe vecina lor gălăgioasă la Poliție, deoarece „deranjează” cu zgomotele pe care le face, dar și pentru că are un comportament ofensator în spațiul public, raportat la normele de conviețuire publică:

„Avem o domniță care urlă încontinuu, ziua urlă, noaptea urlă. I-am pus un afiș pe ușă, în speranța că îi va fi rușine, dar nu se oprește. Poate dacă îi faceți un anunț drăguț, să o facă mai discret, se oprește. Doar sper…”, a transmis o vecină pentru turdanews.net.

 

Sursa foto: turdanews.net

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: