Redactia.ro
Home » Știri » O fetiţă de 1 an a murit, după ce s-a strangulat într-un ghiozdan atârnat de uşă. Părinţii au văzut cum şi-a dat ultima suflare

O fetiţă de 1 an a murit, după ce s-a strangulat într-un ghiozdan atârnat de uşă. Părinţii au văzut cum şi-a dat ultima suflare

S-a petrecut o tragedie imensă într-o familie din Scoţia. O fetiţă de 1 an şi două luni a murit strangulată, după ce s-a blocat în curelele unui ghiozdan atârnat de uşă.

Mia Macphee din Alness, nordul Scoției, avea doar 14 luni când a murit în tragicul accident, luna trecută.

Părinţii au scăpat-o de sub supraveghere

Părinţii, Connor şi Hannah, o scăpaseră din vedere doar pentru câteva minute, când, fiica lor, de obicei zgomotoasă şi jucăuşă, a tăcut brusc. Tatăl s-a dus să se uite şi a găsit-o pe micuţa Mia încâlcită în bretelele unui rucsac, care atârna de uşă.

Cuprins de groază, bărbatul a încercat să o dezlege, ţipând în acelaşi timp după soţia sa. Aceasta a luat-o pe Mia şi a aşezat-o pe podeaua din bucătărie, unde a început să îi acorde primul ajutor, iar Connor a sunat la salvare.

Inima i-a bătut din nou, pentru scurt timp

Paramedicii au reușit, după 30-45, de minute să-i facă inima să bată din nou. Copila a fost transferată la un spital din Edinburgh, unde familia a petrecut aproximativ patru zile înainte ca micuţa să-și dea ultima suflare.

Connor și cu mine am stat în pat cu ea. Mi-am pus mâna pe pieptul ei și am simțit-o cum moare. Inima ei a încetat să mai bată. Am adormit cu ea între noi. A fost ultima dată când am putut fi alături de fetița noastră. Mia era plină de viaţă, jucăuşă…

Era fetiţa lui tati. Niciodată nu am fi putut prevedea că o vom pierde. Îi aducem un omagiu vorbind despre această traumă pentru că a fost o copilă uimitoare – dar și pentru ca acest lucru să nu se întâmple nici unei alte familii.

Nu ştim cum să subliniem asta mai mult încât oamenii să înţeleagă. Nimeni nu s-ar fi gândit că o geantă atârnată de uşă ar fi un pericol.

Dar lucrurile obişnuite, de zi cu zi, toate astea trebuie regândite, pot fi un pericol pentru copii”, a mărturisit mama bebeluşei, în urma tragediei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: