Redactia.ro
Home » Știri » O fiică dată dispărută după ce a fost răpită și-a întâlnit părinții după 51 de ani pentru prima dată

O fiică dată dispărută după ce a fost răpită și-a întâlnit părinții după 51 de ani pentru prima dată

GALERIE FOTO (3) O fiică dată dispărută după ce a fost răpită și-a întâlnit părinții după 51 de ani pentru prima dată

O fiică dată dispărută după ce a fost răpită și-a întâlnit părinții după 51 de ani pentru prima dată. Iată povestea ei emoționantă și cum s-a petrecut totul.

O fiică dată dispărută după ce a fost răpită și-a întâlnit părinții după 51 de ani pentru prima dată

Doi părinți din Fort Worth, Texas, și-au reîntâlnit fiica după ce aceasta a fost răpită când era bebeluș în urmă cu mai bine de cinci decenii, a anunțat familia. Și-au dat seama că este copilul lor grație unei potriviri de ADN, a relatat CNN.

Melissa Highsmith, pe numele ei real, avea doar 22 de luni în 1971 când a fost răpită după ce mama ei a angajat o bonă printr-un anunţ într-un ziar local. Babysitterul a dispărut, pur și simplu, cu ea și nu s-a mai întors niciodată.

Fetița răpită a locuit o mare parte din viața ei în Fort Worth, fără să știe că a dispărut de lângă părinții biologici. Nu a știut nici că familia ei și autoritățile o caută, până când aceștia au contactat-o prin intermediul rețelei de socializare Facebook. La început, a crezut că mesajul ar putea fi o înșelătorie.

„Tatăl meu mi-a trimis un mesaj pe Facebook Messenger și mi-a spus: Știi, îmi caut fiica de 51 de ani”, a declarat aceasta pentru KTVT.

Un profil al fetiței răpite, realizat de Sistemul Național de Persoane Dispărute și Neidentificate, a arătat că aceasta avea un semn din naștere pe partea superioară a spatelui.

„În momentul în care i-am văzut fotografiile, am aflat despre semnul ei de naștere și ne-am dat seama că ziua ei de naștere era atât de aproape de Melissa noastră, AM ȘTIUT fără nicio umbră de îndoială că aceasta era FETIȚA NOASTRĂ”, a adăugat familia într-o postare pe Facebook în care a anunțat vestea.

O fiică dată dispărută după ce a fost răpită și-a întâlnit părinții după 51 de ani pentru prima dată
Melissa își îmbrățișează tatăl în timp ce se reîntâlnește cu el după zeci de ani de despărțire. Foto: familia Highsmith / Facebook

„Mama mea a făcut tot ce a putut cu resursele limitate pe care le avea. Nu putea risca să fie concediată. Așa că a avut încredere în persoana care a spus că va avea grijă de copilul ei. Timp de 50 de ani, mama mea a trăit cu sentimentul de vinovăție pentru că a pierdut-o pe Melissa. A trăit, de asemenea, cu acuzațiile comunității că și-a rănit sau și-a ucis propriul copil. Sunt atât de bucuroasă că o avem pe Melissa înapoi”, a declarat Sharon Highsmith, sora mai mică a Melissei, într-un comunicat de presă.

Cu adevărul ieșit la iveală, după ani întregi de așteptare, părinții femeii s-au reunit cu fiica lor pentru prima dată sâmbătă.

„Pur și simplu nu mi-a venit să cred! Au fost clipe când am crezut că nu o voi mai vedea niciodată”, a declarat mama, inundată de lacrimi, amintindu-și de acest moment.

Foto: familia Highsmith / Facebook

„Nu renunțați niciodată la speranță”, a transmis familia. „Urmăriți fiecare pistă pe care o aveți”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: