Redactia.ro
Home » Știri » O fostă Miss Univers a murit la 23 de ani. Cum s-a petrecut tragedia

O fostă Miss Univers a murit la 23 de ani. Cum s-a petrecut tragedia

miss univers

Sienna Weir, finalista Miss Univers Australia, a încetat din viață la vârsta de 23 de ani, după ce a suferit un grav accident la un club de echitație în urmă cu aproximativ o lună. Familia fotomodelului a decis ca aceasta să fie deconectată de la aparatele care o țineau în viață.

Sienna Weir a fost conectată de la aparate

Sienna Weir, o tânără australiană și finalistă la Miss Univers 2022, în vârstă de 23 de ani, a decedat după ce a suferit un accident grav la un club de echitație în Australia în data de 2 aprilie. Ea a fost ținută în viață de aparate timp de câteva săptămâni până când familia a decis să o deconecteze, în ziua de 6 mai. În urma acestei triste vesti, rețelele sociale au fost inundate cu mesaje de compasiune din partea celor care o cunoșteau și o apreciau, inclusiv din partea colegilor din industria modei și a prietenilor.

„Odihnește-te în pace, prietena mea. O să-mi fie dor de tine”, este unul dintre mesaje. „Ai părăsit această lume prea devreme! RIP Sienna”, a scris un alt prieten al tinerei.  „Îmi era colegă la echitație, asta mă doare și mai mult. Odihnească-se în pace”, a scris modelul Jasmin Selberg.  „Ai fost una dintre cele mai drăguțe persoane din lume, luminai camera, lumea este mult mai întunecată acum că ai plecat. Deja îmi este atât de dor de tine”, a scris și fotograful Chris Dwyer.

Weir s-a remarcat la Miss Universe

Weir a fost una dintre cele 27 de finaliste ale competiției Australian Miss Universe 2022. Într-un interviu acordat revistei Gold Coast, tânăra vorbise  despre planurile ei de a se muta la Londra și de a-și continua cariera în modelling. A absolvit Universitatea din Sydney cu o dublă diplomă în literatură și psihologie și îi plăcea să scrie poezii.

„Acord o mare importanță oricărei forme de exprimare, prin scris, citit sau povestit, și voi continua cu această pasiune a mea”, spunea Sienna. Tânăra povestise și despre dragostea ei pentru echitație, sport pe care îl practica de la vârsta de trei ani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini