Redactia.ro
Home » Știri » O gimnastă medaliată de 18 ani din județul Brașov, aproape să fie ucisă. Mama sportivei: „Ne-am trezit sub gloanțe!”

O gimnastă medaliată de 18 ani din județul Brașov, aproape să fie ucisă. Mama sportivei: „Ne-am trezit sub gloanțe!”

GALERIE FOTO (3) O gimnastă medaliată de 18 ani din județul Brașov, aproape să fie ucisă. Mama sportivei: „Ne-am trezit sub gloanțe!”

O gimnastă medaliată, care a făcut parte din lotul României, a fost la un pas de moarte după ce a fost atacată de un tânăr căruia i-ar fi refuzat întâlnirile în oraș. La acel moment, Mirela Frâncu era în casă cu mama ei, când s-au trezit „sub gloanțe”. Iată mărturiile, ce s-a întâmplat atunci și ce au stabilit polițiștii.

O gimnastă medaliată de 18 ani din lotul României, aproape să fie ucisă. Mama sportivei Mirela Frâncu: „Ne-am trezit sub gloanțe!”

Mirela Frâncu are 18 ani și este medaliată cu argint la Campionatele Mondiale de Gimnastică Aerobică. Într-o dimineață de septembrie, anul acesta, ea dormea în aceeași cameră cu mama ei când geamurile casei, din satul Comăna de Sus, judeţul Braşov, au fost ciuruite.

„Am trecut prin momente cumplite, nici acum nu ne-am revenit. Ne-am trezit sub gloanțe. Era în jur de ora 5.00, în dimineața de 24 septembrie. Dormeam, la acea oră, în cameră cu Mirela. A tras cu carabina în geamuri. Gloanțele au ricoșat în tavan, din care s-au prăvălit bucăți de tencuială peste Mirela, în pat”, a spus Maria Frâncu, mama sportivei, potrivit Monitorul de Făgăraș.

„Noroc că eram în pat, întrucât dacă eram în picioare ne secera, ne omora. Avem geamurile cu 3 sticle și au oprit gloanțele, că altfel ajungeau și la vecini, prin oalele cu mâncare. Bucăți din gloanțe au căzut prin pat și prin cameră, lângă fetiță”, a mai spus femeia.

O gimnastă de 18 ani din județul Brașov, aproape să fie ucisă. Mama sportivei: „Ne-am trezit sub gloanțe!”
Foto: preluare monitorfg.ro
Foto: preluare monitorfg.ro

Un tânăr îndrăgostit de gimnastă, căruia ea i-ar fi refuzat întâlnirile în oraș, a fost atacatorul, potrivit mamei gimnastei. El ar fi fiul vitreg al primarului din Ticușu Vechi și este student, potrivit Monitorul de Făgăraș.

„Au vorbit puțin timp, dar fetița mea i-a spus că nu pot fi prieteni din cauza comportamentului lui neadecvat. Dar n-a renunțat. L-a blocat peste tot. În acea noapte, după ce a venit din club, a luat carabina pe care o are și a venit la casa noastră și a tras în geamuri. Am sunat la 112 și am cerut ajutor. Polițiștii au cercetat cazul și l-au arestat. Au adunat gloanțele de prin casă. Și acum am găsit bucăți din acele gloanțe într-un dulap. A zis că a vrut să o intimideze pe Mirela”, a mai spus Maria Frâncu.

Întâmplarea a fost făcută publică abia recent, după ce tânărul a fost scos din arest preventiv, conform sursei menționate mai sus. El se află în arest la domiciliu până la data de 22 noiembrie 2022, potrivit sursei menționate.

O gimnastă medaliată de 18 ani din județul Brașov, aproape să fie ucisă. Mama sportivei: „Ne-am trezit sub gloanțe!”
Foto: colaj Redacția (preluare Spynews / Monitorul de Făgăraș)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: