Redactia.ro
Home » Știri » O îndrăgită actriță a murit la doar 45 de ani. Boala cumplită care a răpus-o de tânără

O îndrăgită actriță a murit la doar 45 de ani. Boala cumplită care a răpus-o de tânără

GALERIE FOTO (3)

Doliu în lumea cinematografiei! Îndrăgita actriță, cunoscută pentru rolurile din „Star Treck: Enterprise”, „Bosch” și „The Vampire Diaries”, s-a stins din viață la doar 45 de ani. Femeia fusese diagnosticată în 2020 cu o boală cumplită. Familia, prietenii și fanii actriței sunt devastați de veste.

Îndrăgita actriță a murit la doar 45 de ani

Anne Wersching, renumită pentru rolurile din „24”, „Bosch” și „Timeless” a murit duminică dimineață, în Los Angeles, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Vestea a fost dată de agentul ei de publicitate și a căzut ca un trasnet peste fanii ei. „Există o gaură imensă în sufletul acestei familii astăzi. Dar ea ne-a lăsat instrumentele necesare pentru a o umple. A găsit minunea în cele mai simple momente. Nu avea nevoie de muzică pentru a dansa. Ea ne-a învățat să nu așteptăm ca aventura să te găsească. „Du-te și găsește-o”. Este peste tot’. Și o vom găsi”, a declarat soțul său, Stephen Full, pentru CNN.

Annie Wersching
Annie Wersching

Fusese diagnosticată cu cancer în 2020

Publicistul său a precizat că actrița fusese diagnosticată cu cumplita afecțiune în 2020, însă a continuat să lucreze și să fie în atenția publicului. Aceasta și-a ascuns boala și nu a vrut să se știe prin ce chin a trecut. A lăsat în urmă un soț, pe actorul Stephen Full, și pe cei trei băieți ai lor.

Alături de soț și de doi dintre cei trei băieți ai lor
Alături de soț și de doi dintre cei trei băieți ai lor

Annie Wersching s-a născut pe 28 martie 1977, iar de-a lungul carierei de actriță a dat viață unor personaje celebre precum Renee Walker în „24” și a jucat în producții americane renumite cum ar fi „Bosch” și „Timeless”.

S-a născut și a crescut în St. Louis, Missouri. Wersching și-a început cariera de actriță cu o apariție în serialul „Star Trek: Enterprise”. Ulterior a primit roluri de invitat în seriale precum Charmed, Killer Instinct, Supernatural și Cold Case. Din martie până în noiembrie 2007, ea a jucat rolul recurent al Ameliei Joffe în telenovela ABC General Hospital.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: