Redactia.ro
Home » Monden » O mai ții minte pe Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent?” Cu ce se ocupă în prezent. S-a transformat radical!

O mai ții minte pe Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent?” Cu ce se ocupă în prezent. S-a transformat radical!

GALERIE FOTO (2) ana maria pantaze

Ana Maria Pantaze a cucerit în anul 2019 o țară întreagă datorită vocii sale impresionante, dar și a poveștii de viață pe care a spus-o. Croitoreasa a reușit să impresioneze juriul de la Românii au Talent și i-a emoționat teribil pe telespectatorii care au votat-o. Astfel, ea a reușit să câștige premiul cel mare și titlul de cel mai talentat român. Iată cu ce se ocupă în prezent și prin ce transformare fabuloasă a trecut. Este de nerecunoscut.

Ana Maria Pantaze nu mai are nici măcar un leu din premiul primit la emisiunea de talente

Ana Maria Pantaze a pășit pe scena de la Românii au Talent cu multe emoții și cu la fel de multă timiditate. Atunci când a început să cânte, Ana i-a amuțit pe cei din juriu, care au fost pur și simplu fermecați de tonalitatea aparte a vocii sale. Publicul a fost convins să o voteze nu doar de tonul superb al Anei, ci și de modestia de care a dat dovadă pe tot parcursul competiției. Ana a povestit cum își câștiga pâinea croind tot felul de haine, iar în timpul liber mergea la un club la karaoke, acolo unde clienții i-au remarcat vocea superbă, demnă de un star de peste Ocean.

„La 18 ani m-am apucat de karaoke. Eu merg în fiecare seară, pentru că e la doi pași de mine. Doar cobor din casă și intru în club. Pot să mă descarc acolo. Karaoke e pentru oricine și acolo te duci ca să te relaxezi”, povestea Ana Maria Pantaze.

După ce a câștigat concursul de talente, Ana Maria și-a schimbat radical look-ul și a adoptat o atitudine mai îndrăzneață. A renunțat la brunetul monoton și s-a vopsit blondă. Cât despre banii pe care i-a primit în urma competiției?

Ei au fost cheltuiți în mod înțelept de către Ana Maria. Concurenta nu mai dispune, însă, în prezent de nici măcar un leu din premiul cel mare. Și-a cumpărat un apartament, a reușit să lanseze o piesă, însă succesul răsunător în domeniul muzical pare să se lase așteptat.

ana maria pantaze
Ana Maria Pantaze a trecut printr-o schimbare radicală de look

„Premiul de 120.000 de euro a fost bine primit, foarte bine chiar. Prima dată mi-am luat un apartament, apoi am făcut o piesă. În rest, nimic.

Nu m-am dus în vacanțe, am preferat să îi cheltui pe ce trebuia, pe cele necesare. Nu a mai rămas niciun sfanț, niciun leu”, a declarat Ana Maria.

Fanii nu sunt deloc mulțumiți de schimbările prin care a trecut Ana

Pe de altă parte, fanii nu par să fie deloc încântați de schimbare de look pe care și-a făcut-o Ana Maria și mulți dintre ei i-au adresat critici cât se poate de dure pa pagina personală de Facebook, acolo unde artista continuă să posteze clipuri video în care apare cântând. Admiratorii sunt de părere că Ana Maria și-a pierdut din autenticitate și încearcă, fără prea mult succes, să pozeze în altcineva decât este cu adevărat.

„De ce nu ai rămas naturală așa cum ai fost la prima emisiune de la Românii au talent. Întoarce-te la naturalețe, la culoarea părului dinainte”, a fost doar unul dintre mesajele internauților dezamăgiți de schimbarea de look a Anei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: