Redactia.ro
Home » Monden » O mai țineți minte pe Kelly din «Familia Bundy»? La 50 de ani, Christina Applegate folosește bastonul pentru a se deplasa

O mai țineți minte pe Kelly din «Familia Bundy»? La 50 de ani, Christina Applegate folosește bastonul pentru a se deplasa

GALERIE FOTO (4) christina applegate

Christina Applegate făcea furori pe vremuri datorită personajului pe care îl interpreta în celebrul serial de comedie Familia Bundy”. Anul trecut, medicii i-au pus un diagnostic cumplit, iar de atunci viața i s-a schimbat la 180 de grade. Ultima imagine distribuită de Christina demonstrează că actrița nu și-a pierdut optimismul.

Christina Applegate a fost diagnosticată anul trecut cu scleroză multiplă

Christina Applegate a fost diagnosticată anul trecut cu scleroză multiplă. Boala îi afectează foarte mult mobilitatea, iar Christina are nevoie de un baston pentru a se deplasa, deși abia a împlinit 50 de ani. Actrița încearcă să-și păstreze optimismul și este determinată să revină în lumina reflectoarelor.

Christina Applegate
Christina Applegate este cunoscută tuturor datorită rolului din familia Ted Bundy

Zilele trecute și-a anunțat prietenii de pe Twitter că va participa la un eveniment monden. În plus, ea a distribuit o fotografie cu cinci bastoane, menționând că trebuie să se gândească serios cum va acccesoriza și asorta ținute. Așadar, Christina preferă să abordeze situația neplăcută cu o doză sănătoasă de umor.

christinsa applegate bastoane
Christina Applegate are nevoie de baston pentru a se deplasa

„Particip la o ceremonie foarte importantă”, a scris ea în dreptul imaginii în care apar cele cinci bastoane. „Va fi prima dată de când am fost diagnosticată cu SM. Bastoanele fac acum parte din noua mea normalitate”, le-a spus Christina fanilior.

La scurt timp după ce a făcut public diagnosticul primit din partea medicilor, Christina Applegate a primit un mesaj de încurajare din partea actriței Selma Blair. Vedeta se luptă de ani întregi cu aceeași boală.

christina applegate
Christina Applegate încearcă să-și mențină optimismul după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă

„Acum câteva luni am fost diagnosticată cu SM. E un drum greu, dar sunt susținută de oamenii care au această afecțiune”, spunea Applegate. „După cum a spus unul dintre prietenii mei care are SM, „ne trezim și luăm măsurile indicate”. Și asta fac. Deci acum, pe măsură ce trec prin chestia asta, cer intimitate”, își anunța Christina Applegate despre boala de care suferă.

Ce este scleroza multiplă

Scleroză multiplă este o boală progresivăcare afectează sistemul nervos central (SNC) și care este diagnosticată, de obicei, la adulțîi tineri, care au vârstă cuprinsă între 20 și 40 de ani. Totușiafecțiunea se poate declanșa oricând între 15 și 60 de ani, iar statisticile arată în lume, numărul de femei care suferă de această boală este mai mare decât cel al bărbaților.

Cauzele care îi determina declanșarea nu se cunosc, însă scleroză multiplă este considerată a fi autoimună. Persoanele afectate nu se vindecăînsă pot ține simptomele bolii sub control, dacă urmează tratamentul corect.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini