Redactia.ro
Home » Știri » O mamă a dat o petrecere mare pentru fetița ei, dar niciun copil invitat nu a venit. Cum a reacționat cea mică, sărbătorita: „Mi s-a rupt inima”

O mamă a dat o petrecere mare pentru fetița ei, dar niciun copil invitat nu a venit. Cum a reacționat cea mică, sărbătorita: „Mi s-a rupt inima”

GALERIE FOTO (6) O mamă a dat o petrecere mare pentru fetița ei, dar niciun copil invitat nu a venit. Cum a reacționat cea mică, sărbătorita: „Mi s-a rupt inima”

O mamă a dat o petrecere mare pentru fetița ei, dar niciun copil invitat nu a venit. Iată cum a reacționat cea mică, sărbătorita în vârstă de trei ani. Mama ei a declarat că i s-a „rupt inima” când a văzut-o așa.

O mamă a dat o petrecere mare pentru fetița ei, dar niciun copil invitat nu a venit. Cum a reacționat cea mică, sărbătorita: „Mi s-a rupt inima”

Breanna este o tânără de 27 de ani din Salt Lake City și are o fetiță, pe Avery, care a împlinit recent trei ani. De ziua ei de naștere, mama i-a pregătit cu atenție petrecerea, pentru care a plătit o grămadă de bani. Un loc de joacă amenajat ca o junglă, cu tobogane gigantice, gropi cu bile și tuneluri. Femeia a comandat mai multe feluri de pizza, un tort cu personaje din „Frozen” și multe alte bunătăți. Ar fi trebuit să fie petrecerea perfectă, cu 27 de copii invitați. Dintre aceștia, niciunul nu s-a prezentat la petrecere.

Breanna, mama fetiței: „Am creat o invitație și am trimis-o mai multor prieteni, cu răspunsuri primite de genul: Vom fi acolo, Abia aștept, copiii vor fi atât de încântați etc. Am creat chiar și un eveniment pe Facebook. Am invitat 13 familii, cu 27 de copii. Cu o zi înainte de petrecere, erau șapte familii care confirmaseră că vor fi prezente. Am făcut un calcul, iar asta însemna că vor veni 13 copii, în total”, a spus ea, conform Daily Mail.

„Bani și timp, pe apa sâmbetei. Niciunul dintre prietenii ei nu a venit. Am chemat 27 de copii la ziua de naștere a lui Avery”, a scris mama în mediul online, pe TikTok.

Foto: Breanna Strong / TikTok
Foto: Breanna Strong / TikTok
Foto: Breanna Strong / TikTok

Micuța a fost fotografiată cu o felie de pizza în mână, în timp ce mama ei i-a explicat că nu este vina ei pentru cele întâmplate.

Foto: Breanna Strong / TikTok
Breanna Strong / Instagram

În ziua petrecerii, tânăra mamă și-a luat fetița și au mers la locul stabilit. Nimeni nu a venit. Niciun copil, niciun părinte, nimeni. Femeii i s-a rupt inima pentru copila ei când a privit-o cum mânca singură niște pizza.

„Am fost devastată să mă uit la fiica mea și să o văd de una singură când mânca pizza. Nici măcar nu am mai tăiat tortul. Mi s-a rupt inima”, a mai spus tânăra mamă.

Unii părinți au menționat că au uitat pur și simplu de acest eveniment, alții au spus că cei mici s-au îmbolnăvit și nu au mai putut veni, dar mulți nici nu s-au deranjat să îi ofere mamei o explicație. Tot răul spre bine, însă. După ce femeia a povestit, cu mare tristețe în suflet și cu multă dezamăgire, întâmplarea în mediul online, mii de străini i-au transmis fiicei ei urări înduioșătoare și chiar i-au trimis și cadouri.

@breannamstrong Avery’s birthday hair 🎉 #fyp #trending #hairstyle #birthday #toddlersoftiktok #momtok ♬ Birthday – Anne-Marie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: