Redactia.ro
Home » Știri » O mamă a doi copii, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în șanț cu mașina. Micuții au fost transportați de urgență la spital!

O mamă a doi copii, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în șanț cu mașina. Micuții au fost transportați de urgență la spital!

Un om politic important din România a fost victima unui grav accident rutier. Cum se simte acum. Toți românii îi sunt alături

O mamă a doi copii, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în șanț cu mașina. Micuții au fost transportați de urgență la spital. Iată detaliile tragice din spatele acestui eveniment!

O mamă a doi copii, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în șanț cu mașina

O femeie aflată sub influența băuturilor alcoolice, mamă a doi copii de patru și respectiv șase ani a intrat în șanț cu mașina. Aceasta a pierdut controlul autoturismului pe drumul Mediaș-Sibiu. Micuții au fost transportați de urgență la spital, cu leziuni ușoare, conform IPJ Sibiu.

Vă amintim că șoferii trebuie să conducă conștienți de repercursiunile pe care le aduce consumul de alcool în timpul șofatului:

„Consumul de alcool, chiar şi în cantiăţi mici, poate determina o manieră de conducere riscantă şi excesiv de degajată, deci capacitatea de conducere a unui vehicul poate fi redusă și după consumul unei cantități relativ mici de alcool. Alcoolul consumat sub orice forme trece în sânge, apoi se răspândeşte în tot corpul, dar mai ales în creier, afectând astfel întregul sistem nervos”, potrivit soferonline.ro.

Comunicatul integral tranmis de Poliție: 

„În această dimineață, în jurul orei 05,00, polițiștii rutieri au intervenit la un autoaccident produs pe DN 14, la intrarea în Slimnic dinspre Mediaș.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Mediaș spre Sibiu, pe un tronson în curbă la stânga, o femeie în vârstă de 29 de ani, cetățean străin, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se într-un șanț.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi minori care se aflau în autoturism, în vârstă de 4, respectiv 6 ani și care au fost transportați la spital conștienți.

Testarea alcoolscopică a conducătoarei auto a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier”, potrivit IPJ Sibiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: