Redactia.ro
Home » Știri » O mamă a făcut autostopul zile în șir la Bucha, căutându-și fiul ucis de ruși. L-a găsit după o săptămână

O mamă a făcut autostopul zile în șir la Bucha, căutându-și fiul ucis de ruși. L-a găsit după o săptămână

GALERIE FOTO (3) O mamă a făcut autostopul zile în șir la Bucha, căutându-și fiul ucis de ruși

O mamă a făcut autostopul zile în șir la Bucha, căutându-și fiul ucis de ruși. Imaginile sfâșietoare din Ucraina par că nu se mai termină. Încă de la începutul războiului, civilii ucrainei au parte de multă spaimă, durere, tristete și clipe de coșmar. O mamă din satul Bucha, în vârstă de 70 de ani, a făcut autostopul timp de o săptămână pentru a-și găsi fiul ucis de armata rusă.

O mamă a făcut autostopul zile în șir la Bucha, căutându-și fiul ucis de ruși. L-a găsit după o săptămână

Războiul din Ucraina a distrus mii de vieți, iar soldații ruși nu se opresc aici. Nadia Trubchaninova, o mamă în vârstă de 70 de ani din satul Bucha, orașul ucrainean unde a avut loc un atac sângeros asupra civililor, și-a căutat timp de o săptămână fiul mort. Femeia a făcut autostopul zilnic pentru a-și găsit fiul. După o săptămână, femeia și-a găsit băiatul, iar imagini din timpul înmormântării au devenit virale după ce au fost publicate pe pagina de Facebook a Consiliului orașului Bucha.

„Trubchaninova a avut speranţa că va găsi trupul fiului ucis, pentru a-l îngropa demn…Şi, după o săptămână de căutări, l-a găsit şi l-a adus acasă. Înmormântarea a avut loc sâmbătă”, este mesajul care însoţeşte fotografiile realizate de Rodrigo Abd.

Mama care si-a gasit fiul dupa o saptamana de cautari FOTO Rodrigo Abd

O altă imagine realizată de Rodrigo Abd,are în plin plan un băiețel din Bucha care duce conserve cu mâncare la mormântul mamei sale, îngropată în grădina unui bloc. Ascunsă în subsol de frica bombardamentelor, femeia a murit în fața soțului și a celor trei copii ai ei. Imaginea sfâșietoare a fost distribuită pe Twitter inclusiv de Mihail Podolyak, consilierul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

Imagine sfasietoare FOTO Rodrigo Abd

Sute de oameni au fost uciși în Bucha, de către armata rusă

La sfârșitul lunii martie, Ucraina a anunțat că au fost găsite sute de cadavre ale unor civili în zonele de lângă capitală, inclusiv Bucha, după retragerea trupelor ruse. Imagini șocante cu oameni nevinovați uciși au provocat un val de indignare în întreaga lume. Rusia a dezmințit atacul asupra civililor din Bucha, acuzând Ucraina de faptul că își folosește populația ca scut uman. Întrebat despre masacrul de la Bucha, în cadrul ueni întâlniri cu omologul și aliatul său belarus Aleksandr Lukașenko, Putin a respins acestea acuzații. Președintele rus a comparat acestea acuzații cu cele referitoare la folosirea armamentului chimic de către regimul lui Bashar al-Assad în Siria. „Avem acelaşi fake (fals) la Bucha„, a spus liderul de la Kremlin.

Potrivit ONU, în total, 5,03 milioane de ucraineni și-au părăsit casele de la izbucnirea războiului în Rusia. Alte șapte milioane de ucraineni au plecat de acasă și s-au mutat în interiorul țării. „Și-au lăsat în urmă casele și familiile. Mulți ar face orice, iar unii chiar riscă să se întoarcă, pentru a-i vedea pe cei dragi. Dar fiecare nou atac le spulberă speranțele. Doar un sfârșit al războiului poate deschide calea pentru reconstruirea vieților lor”, a declarat șeful UNHCR, Filippo Grandi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: