Redactia.ro
Home » Știri » O mamă a suferit un infarct după ce fiul ei a murit într-un tragic accident de mașină. Femeia nu a suportat vestea

O mamă a suferit un infarct după ce fiul ei a murit într-un tragic accident de mașină. Femeia nu a suportat vestea

O mamă a suferit un infarct după ce fiul ei a murit într-un tragic accident de mașină. Femeia nu a suportat vestea și gândul că nu-l va mai vedea niciodată. Iată detaliile!

O mamă a suferit un infarct după ce fiul ei a murit într-un tragic accident de mașină

O mamă a suferit un infarct după ce fiul ei a murit într-un tragic accident de mașină. Femeia nu a putut suporta veștile primite și faptul că fiul ei de doar 22 de ani a trecut la cele sfinte. Din păcate inima ei a cedat, iar medicii nu au putut să o salveze.

Mașina în care se afla Anton, fiul acesteia, a luat foc. Tânărul a sufetit un traumatism toraco-abdominal și o fractură de coloană cervicală, motiv pentru care impactul i-a fost fatal.

Ceilalți participanți la trafic au sărit să stingă focul

Fatalul accident a avut loc în Iași, la Bohotin, pe DN 28, iar cei implicații au fost Anton și un alt șofer care conducea un autocar.

Autoturisim și un autocarul s-au ciocnit puternic. Anton se afla la volanul mașinii după ce plecase de la o petrecere, iar într-o curbă pe linie continuă a ajuns pe contrasens, astfel lovindu-se puternic cu autovehiculul din fața lui.

„În această seară s-a produs un accident rutier în localitatea Bohotin între un autocar şi un autoturism, pe DN 28. Dispeceratul a fost înştiinţat la ora 18:38 de producerea acestui accident rutier. La ajungerea echipelor de intervenţie la faţa locului, în autoturism era o persoană încarcerată.”, a precizat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

În urma tragicului accident, mașina lui Anton a fost cuprinsă de flăcări, iar ceilalți participanți la trafic au sărit să stingă focul de urgență. Autocarul care a fost implicat în accident a ajuns la 40 de metri în urma coliziunii.

Sursa foto: Colaj România TV
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: