Redactia.ro
Home » Știri » O mamă și-a părăsit copiii și a plecat la muncă în Italia. Acum, aceștia o caută cu disperare: ”Te rog, să ne ierți”. Mesajul dureros, devenit viral pe internet

O mamă și-a părăsit copiii și a plecat la muncă în Italia. Acum, aceștia o caută cu disperare: ”Te rog, să ne ierți”. Mesajul dureros, devenit viral pe internet

GALERIE FOTO (2)

O mamă și-a părăsit copiii și a plecat la muncă în Italia. Acum, aceștia o caută cu disperare: ”Te rog, să ne ierți”. Mesajul dureros, devenit viral pe internet. Mulți au rămas impresionați de sinceritatea lui Ozcan.

O mamă și-a părăsit copiii și a plecat la muncă în Italia

Ozcan, un tânăr de 24 de ani, își caută cu disperare mama, pe Cristina Kilic. Femeia ar fi plecat la muncă în Italia și nu s-ar mai fi întors în Turcia la copii și la soțul ei. Românca nu ar fi divorțat încă de tatăl copiilor ei, chiar dacă nu s-au mai văzut de ani buni. Acum, unul dintre băieții acesteia a decis să-și caute mama. Acesta recunoaște că în trecut, femeia și-ar fi căutat copiii, însă ei nu ar fi vrut să o vadă, căci ar fi fost influențați de tatăl lor. Ei bine, acum își cer iertare pentru că nu au vrut să stea de vorbă cu mama lor și chiar o caută pe aceasta. Ozcan speră că se va întâlni, într-o bună zi cu cea care i-a dat viață, și că o va strânge în brațe.

Povestea dureroasă a lui Ozcan

”SALUTĂRI DIN TURCIA. Numele meu este OZCAN KILIC și sunt născut în 17.10.1998 în TURCIA și împreună cu fraţii mei suntem în căutarea mamei  noastre. Mama a fost căsătorită cu tatăl nostru care este de origine turcă . Mama mea la naștere se numea  CRISTINA LOZNEANU  iar  acum numele ei este  CRISTINA KILIC deoarece părinții mei încă nu au divorțat. Mama mea era de loc din BOTOȘANI și era născută în anul 1972. În urmă cu mulți ani mama a plecat să lucreze în Italia si nu s-a mai întors. Noi ne-am dori enorm de mult ca să ne reîntâlnim cu ea și să recuperăm împreună anii pierduți. Ea ne-a căutat dar  noi fiind copii și influențați de tata, nu am reușit să luăm legătura cu ea iar acum  acum regretăm foarte mult acest lucru.

Dacă citești acest mesaj te rugăm să ne ierți pentru decizia luată în trecut și să ne contactezi prin intermediul acestei pagini. Vă rugăm să DISTRIBUIȚI anunțul meu în speranța că va ajunge în Italia la mama noastră. Va mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini”, este mesajul postat de Ozcan, pe pagina de Facebook ”Copiii niciodată uitați ai României”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini