Redactia.ro
Home » Știri » O mamă și-a văzut fiul doar în poze, timp de 7 ani, deoarece tatăl l-a răpit pe micuț. Bărbatul a fost condamnat. Ce pedeapsă primește

O mamă și-a văzut fiul doar în poze, timp de 7 ani, deoarece tatăl l-a răpit pe micuț. Bărbatul a fost condamnat. Ce pedeapsă primește

Un bărbat și-a răpit propriul copil, în urmă cu șapte ani de zile. Acesta l-a urcat pe copil în mașină și l-a trecut granița fără nicio problemă. Acum, bărbatul a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru că a fugit din țară cu minorul, în vârstă de doar 8 anișori, care se afla în custodia mamei.

Un bărbat a fost condamnat la inchisoare pentru că și-a răpit propriul copil

Evenimentul s-a petrecut în luna iunie 2015 „când tatăl băiatului l-a ascuns în mașina personală. Exact prin această metodă a trecut granița de la români la bulgari. Se cunoștea cu cei de la vamă și aceștia nu au verificat amănunțit autoturismul. Și la fel a procedat și când a trecut granița din Bulgaria spre Turcia și a rămas acolo cu copilul”, relatează Antena3.

Mama și-a văzut fiul doar în poze

Mama băiatului nu mai știe nimic despre micuț, ultima dată când i-a fost alături, avea doar 8 ani.

La șapte ani de la producerea tragicul eveniment, deși bărbatul a fost condamnat, mama micuțului are o stare de sănătate precară din pricina suferinței create. Femeia susține că l-a văzut pe băiat doar în poze pe rețelele sociale, pe profilul tatălui.

„De atunci, dosarul a ajuns și pe mâna instanței. Bărbatul spunea că s-a temut să mai rămână în România și tocmai de aceea s-a văzut nevoit să plece, însă nu și-a explicat faptele. Acum a fost condamnat la 2 ani de închisoare, dar decizia nu este definitivă”, mai relatează aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: