Redactia.ro
Home » Știri » O mamă și fiica ei au avut parte de șocul vieții lor la pescuit: „Taci, aud ceva respirând”. Ce creatură le-a speriat

O mamă și fiica ei au avut parte de șocul vieții lor la pescuit: „Taci, aud ceva respirând”. Ce creatură le-a speriat

GALERIE FOTO (2) O mamă și fiica ei au avut parte de șocul vieții lor la pescuit

O mamă și fiica ei au avut parte de șocul vieții lor atunci când au plecat la pescuit, după ce ziua lor de pescuit a fost întreruptă de prezența unei creaturi. Iată toate detaliile!

O mamă și fiica ei au avut parte de șocul vieții lor la pescuit

Shala Holm pescuia împreună cu fiica sa, Avery, pe râul Mississippi, în apropiere de Brainerd, în statul american Minnesota, când au întâlnit o creatură:

„Dintr-o dată, fiica mea a spus: „Mamă, taci, aud ceva respirând”.

O broască țestoasă a dat o întorsătură surprinzătoare unei mame și unei fiice în timpul excursiei lor de pescuit, după ce a apărut sub caiacul lor.

„A durat ceva timp până când am văzut nasul unei broaște țestoase care înota spre caiac. Pe măsură ce se apropia, am văzut cât de mare era. S-a scufundat sub caiac și s-a agățat cu unghiile de coșul de pescuit și am fost atât de speriate de mărime.”

Ceea ce întâlniseră cele două era de fapt o broască țestoasă cu cioc, cunoscută pentru falca sa puternică, asemănătoare unui cioc, și pentru speranța lungă de viață, unele depășind chiar și 100 de ani.

Shala: „Nu știam cât de agresiv ar putea fi”

Shala a estimat că broasca țestoasă avea un diametru impresionant de 29 de centimetri. Aceasta a explicat că nu știa cât de periculoasă este broasca:

„Oamenii m-au întrebat dacă mi-a fost frică și trebuie să recunosc că la momentul respectiv mi-a fost, ceea ce este un pic prostesc, deoarece sunt mai mare decât el și sper că sunt mai deșteaptă. Cred că din cauză că eram atât de aproape de el, fiind în caiac, și nu știam cât de mult își dorea peștii și dacă ar fi încercat să intre în caiac și nu știam cât de agresiv ar putea fi.”

Femeia s-a întors a doua zi pentru a-l fotografia:

„Nu l-am mai auzit și nu l-am mai văzut până când nu s-a agățat de coșul cu pește. Inima îmi bătea cu putere, dar am reușit să-mi iau telefonul și să fac câteva fotografii”

Shala a trimis ulterior fotografiile la Departamentul de Resurse Naturale din Minnesota, care a estimat că cel pe care l-a întâlnit ar fi putut avea 15 ani.

Ea a spus că speră să se reîntâlnească cu broasca țestoasă atunci când se va întoarce la Niemeyer’s Rugged River Resort anul viitor.

 

Sursa foto: Pen News

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: