Redactia.ro
Home » Știri » O mireasă a stârnit o mulțime de reacții, după ce a fost furată de la propria nuntă. S-a dus direct la păcănele pentru a dubla darul

O mireasă a stârnit o mulțime de reacții, după ce a fost furată de la propria nuntă. S-a dus direct la păcănele pentru a dubla darul

O poveste incredibilă a avut loc recent în Iași, o nuntă care a devenit subiectul principal al discuțiilor în întreg orașul. O mireasă curajoasă și neconvențională a decis să fugă de la propria sa nuntă și să se îndrepte direct spre cazinoul local, unde avea să trăiască un moment inedit ce a luat cu asalt rețelele de socializare. 

Petronela și Ciprian Zota au decis să își unească destinele joi, 7 septembrie, cu o nuntă fastuoasă organizată la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Iași. Cu toții erau pregătiți pentru o zi de bucurie, emoție și fericire. Nunta a fost impecabil organizată, iar atmosfera era una de basm. Cu toate acestea, evenimentele ulterioare au demonstrat că nimic nu poate fi prevăzut cu exactitate într-o zi atât de importantă.

S-a furat mireasa și s-a dus la păcănele

După miezul nopții, când majoritatea nuntașilor încă dansau și se bucurau de atmosfera festivă, Petronela, mireasa, a luat o decizie radicală și neașteptată. Fără să își anunțe intențiile sau să discute cu mirele, ea a hotărât să fugă de la propria nuntă. Cu pași hotărâți, ea și-a condus un grup de nuntași curioși și aventuroși spre un loc pe cât de neobișnuit, pe atât de surprinzător: un cazinou local.

Mireasa rebelă și comitetul ei de nuntașii curajoși au ajuns la Cazinoul Norocului, un local bine-cunoscut în Iași, unde norocul și jocurile de noroc se intersectează într-un mod fascinant. În loc să rămână în rochia ei de mireasă și să continue petrecerea la restaurant, Petronela a ales să intre în lumea jocurilor de noroc.

Ceea ce a urmat a fost cu adevărat uimitor. Petronela a fost filmată în timp ce se apropia de mașinile cu sloturi, purtându-și cu grație și curaj rochia albă de mireasă. Cu o atitudine de învingătoare, ea a început să joace la aceste mașini, iar nuntașii nu au putut să își creadă ochilor. Această mișcare neconvențională a miresei a fost înregistrată și imediat postată pe rețelele de socializare.

Cum au reacționat cei care au văzut imaginile

Când imaginile au început să circule pe internet, reacțiile au fost variate și amuzante. Mulți au fost uimiți de curajul Petronelei și de felul în care și-a asumat riscul de a fugi de la propria nuntă pentru a-și crea propriul moment memorabil. Unii au fost de părere că aceasta era o faptă de curaj, în timp ce alții au fost șocați și nedumeriți.

@nicu.bostan @Petronela Zota #fotografnuntaiasi #photography #fyp #fy #wedding #bride #nunta #nuntaromaneasca #fyp ♬ sunet original – ale🫦

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini