Redactia.ro
Home » Știri » O nouă despărțire în lumea miliardarilor. Rupert Murdoch divorțează la 91 de ani

O nouă despărțire în lumea miliardarilor. Rupert Murdoch divorțează la 91 de ani

GALERIE FOTO (5) O nouă despărțire în lumea miliardarilor

O nouă despărțire în lumea miliardarilor. Omul de afaceri Rupert Murdoch, în vârstă de 91 de ani, va divorța de soția sa, Jerry Hall, model și actrița, în vârstă de 65 de ani, după o casnicie care a durat doar 6 ani.

O nouă despărțire în lumea miliardarilor. Rupert Murdoch divorțează la 91 de ani

Rupert Murdoch, 91 de ani. divorțează de Jerry Hall. Miliardarul, care deține un imperiu media, se va despărți de Jerry Hall, căsătorită anterior cu Mick Jagger, solistul Trupei Rolling Stones. Purtătorul de cuvânt al lui Murdoch nu a comentat informația. Este cel de-al patrulea divorț al miliardarului. Se va despărți de soția sa, Jerry Hall, model și actriță, după o căsnicie care a durat doar 6 ani. The Times a spus că oamenii apropiați de Murdoch au fost surprinși să audă de sfârșitul unei căsătorii, care i-a permis lui Lauchlan Murdoch, fiul cel mare al Rupert, să aibă un rol mai proeminent în conducerea proprietăților, în SUA, Fox News și Wall Street. Murdoch are o avere de 17,7 miliarde de dolari, după ce a construit un imperiu mediatic extins cu active pe tot globul. El a vândut studiourile de film și televiziune Fox și alte active de divertisment către Walt Disney Co într-o afacere de 7,31 miliarde dolari incheiate in martie 2019.

Rupert Murdoch a fost căsătorit cu Patricia Booker, o fostă însotitoare de bord cu care are o fiică și au divorțat în 1966. A urmat căsătoria cu antreprenoarea Wendi Deng, de care a divorțat în 2014, după 14 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fiice. A avut o relație si cu jurnalista scoțioană Anna Murdoch Mann, cu care a avut trei copii, în 1999. Actuala soție, actrița Jery Hall a fost căsătorită cu Mick Jagger cu care are 4 copii. Au divorțat după 9 ani de căsătorie. În prezent, Rupert Murdoch deține News Corporatio. La nunta cu Jerry, miliardarul a cheltuit 11,25 milioane de lire sterline. „Fără tweet-uri timp de zece zile sau niciodată! Sunt cel mai norocos și cel mai fericit om din lume.”, a scris Murdoch in ziua nuntii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: