Redactia.ro
Home » Monden » O nouă fotografie de familie! Cum arată iubita lui Laurențiu Reghecampf după naștere

O nouă fotografie de familie! Cum arată iubita lui Laurențiu Reghecampf după naștere

GALERIE FOTO (3)

Laurențiu Reghecampf e în culmea fericirii după ce iubita sa a născut un băiețel. Cei doi se bucură acum de timpul petrecut împreună și de primele gângureli ale micuțului lor. Drept dovadă stau și cadrele pe care antrenorul echipei CS Universitatea Craiova le-a postat pe rețelele de socializare.

O nouă fotografie de familie

În ciuda situației tensionate pe care o are cu familia înstrăinată, Laurențiu Reghecampf pare să trăiască clipe fericite alături de iubita lui, Corina C., și de micuțul lor, Liam. Antrenorul a postat de curând o fotografie cu noua lui familie pe rețelele de socializare, ocazie cu care a și mulțumit medicilor care au asistat la nașterea celui de-al treilea fiu al său. „Multumim Maternitatea Sanador, mulțumim doctorilor, asistentelor, ne am simțit extraodinar și suntem foarte fericiți ca Liam a avut parte de cele mai bune condiții”, a fost mesajul lui Reghe. Cât despre costul unei nașteri la Sanador, site-ul maternității arată că o naștere naturală costă 5900 RON, iar una prin cezariană este de circa 9000 RON.

În imaginea respectivă, cei trei apar în fața spitalului în care Corina a născut și-n care fusese, cel mai probabil, la un control. Ulterior, aceștia s-au îndreptat spre o terasă, unde s-a întâlnit cu Cătălin Măruță. Aeștia au petrecut câteva momente cu prezentatorul de la PRO TV, apoi s-au bucurat de timpul liber în familie.

Cum e viața de mămică pentru Corina C.

În video-urile postate de Cătălin Măruță, Corina vorbește de viața de mămică, mărturisind că momentan se descurcă de minune și că bebelușul e foarte cuminte.

Corina, iubita lui Reghe

„Cătălin Măruță: Cum e, mămico?”
Corina: E foarte bine.”
Cătălin Măruță: Au început colicii, nopțile nedormite?
Laurențiu Reghecampf: Încă nu!”, a fost dialogul dintre cei trei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: