Redactia.ro
Home » Știri » O nouă metodă de înșelăciune în magazine! Un bărbat din Suceava a plătit la casa de marcat doar 87 de lei din 650 lei, cât trebuia

O nouă metodă de înșelăciune în magazine! Un bărbat din Suceava a plătit la casa de marcat doar 87 de lei din 650 lei, cât trebuia

O nouă metodă de înșelăciune în magazine din România! Un bărbat din Suceava a plătit la casa de marcat doar 87 de lei din aproape 650 lei, cât trebuia. Iată cum s-a întâmplat totul!

O nouă metodă de înșelăciune în magazine! Un bărbat din Suceava a plătit la casa de marcat doar 87 de lei din 650 lei, cât trebuia

O casieră din Suceava a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru că nu a scanat toate produsele de pe bandă ale unui client. Ea și clientul ar fi avut o înțelegere în prealabil și l-a ajutat pe acesta să plătească doar pentru o parte dintre produsele luate din magazin.

Mai exact, din totalul cumpărăturilor de aproape 650 de lei, clientul a plătit doar 87 de lei, potrivit Știrea Sucevei.

Cum s-a întâmplat totul? Clientul a pus toate produsele din cărucior pe bandă, iar casiera a scanat doar o parte dintre acestea.

Când s-a îndreptat către ieșirea din magazin, bărbatul a fost oprit de agenții de securitate și dus în camera de interpelare. Acolo, s-a procedat la compararea produselor achitate cu cele din cărucior, stabilindu-se că valoarea produselor pentru care inculpatul nu a achitat prețul a fost de 561,96 lei, potrivit sursei menționate mai sus.

Casiera a recunoscut, în fața managerului magazinului, că îl cunoaște pe client și că nu i-a scanat intenționat produsele. În final, prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Totodată, și clientul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității pentru furt.

Hotărâtea Judecătoriei Suceava, potrivit jurnaliștilor de la Știrea Sucevei, nu era definitivă la data pronunțării (15 martie 2023), iar casiera, reiese de pe portalul instanțelor, a făcut apel în cele 10 zile termen de la comunicare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: