Redactia.ro
Home » Știri » O nouă tragedie în parcul IOR din București. Un alt bărbat a fost găsit decedat

O nouă tragedie în parcul IOR din București. Un alt bărbat a fost găsit decedat

Un alt cadavru a fost găsit în parcul IOR.

Parcul IOR din București a devenit scena a două incidente tragice, soldate cu decesul a doi bărbați în condiții suspecte, declanșând investigații ample din partea autorităților.

O nouă moarte în parcul IOR

Cel mai recent caz a avut loc marți, când un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost descoperit în stare de rău după ce a consumat o substanță necunoscută dintr-o sticlă. Eforturile echipajelor de prim ajutor, sosiți de urgență la fața locului, nu au reușit să îi salveze viața. „Poliția Capitalei- Secția 12 a fost sesizată despre faptul că, în interiorul Parcului IOR, un bărbat a fost văzut ingerând o substanță dintr-o sticlă, după care a prezentat o stare de rău. Din nefericire, a fost declarat decedat”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Surse din cadrul anchetei, citate de MEDIAFAX, sugerează că bărbatul s-ar fi sinucis, consumând pastile dizolvate. Corpul său a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, care va clarifica cauza exactă a decesului. Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri investighează toate circumstanțele incidentului.

Un alt caz similare în aceeași locație

Într-un incident separat, survenit duminică, un alt bărbat, de 40 de ani, a fost găsit decedat în aceeași locație. Descoperit de trecători, care au alertat imediat autoritățile, bărbatul era decedat de câteva ore înainte de sosirea echipajelor de intervenție.

„Circumstanțele în care a fost găsit cadavrul necesită investigații detaliate pentru a determina dacă a fost vorba de o crimă sau o sinucidere”, a informat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Aceste incidente tragice au stârnit îngrijorare în rândul locuitorilor din Sectorul 3 și au reînnoit apelurile pentru măsuri de securitate îmbunătățite în parcurile publice. Autoritățile sunt în alertă și au promis că vor face tot posibilul pentru a clarifica rapid aceste evenimente și pentru a asigura siguranța cetățenilor.

În timp ce comunitatea așteaptă răspunsuri, tensiunile cresc, iar siguranța în spațiile publice a devenit o prioritate pentru autorități. Ambele cazuri sunt în curs de investigare, iar rezultatele vor determina direcția acțiunilor viitoare ale forțelor de ordine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: