Redactia.ro
Home » Știri » O păpușă de 119 ani a băgat în sperieți o familie întreagă. Sare de pe raft și îmbolnăvește oamenii

O păpușă de 119 ani a băgat în sperieți o familie întreagă. Sare de pe raft și îmbolnăvește oamenii

GALERIE FOTO (4) O păpușă de 119 a băgat în sperieți o familie întreagă.

O păpușă de 119 a băgat în sperieți o familie întreagă. O păpușă de 119 ani a reușit să sperie o întreagă familie. Proprietarul acesteia susține că se aruncă singură de pe raft și le dă oamenilor din jurul ei dureri de cap. Miki Yok susține că păpușa este foarte înspăimântătoare.

O păpușă de 119 ani a băgat în sperieți o familie întreagă. Sare de pe raft și îmbolnăvește oamenii

O păpușă a speriat o familie întreagă. În vârstă de 119, păpușa Janet este inspăimântătoare, motiv pentru care proprietarul Miki Yok a ținut-o mult timp închisă în magazia casei. Acum acesta s-a decis să o scoată pentru a o face publică în lume. Miki a expus-o pe Janet în biroul lui, deși familia nu a fost de acord cu asta. Proprietarul a declarat că Janet se aruncă de pe raft, clipește și îmbolnăvește lumea. Astfel, Miki s-a gândit să comunice cu ea prin spiritism, pentru a afla ce se întâmplă de fapt. Acesta o are pe Janet din 2016, iar de-a lungul anilor s-au produs multe lucruri ciudate în familia lui. Bărbatul a surprins-o pe păpușă în timp ce clipea, deși ea nu are ochi.

”Am vrut să văd ce se întâmplă dacă o pun la vedere, în birou… De obicei, o găsesc pe podea.. Încerc să comunic cu Janet prin spiritism, să văd de ce sare mereu de pe raft.

O am pe Janet din 2016 și, în mod clar, nu e binevenită în familia mea. S-au întâmplat multe de-a lungul timpului. A fost un moment când am surprins-o pe camera de luat vederi clipind, deși ea nu are de fapt ochi.Am prieteni care se simt rău când intră în camera în care e Janet.Nu este plăcută, iar oamenii o urăsc. Nu știu prea multe despre ea, dar cred că spiritul atașat de ea este un copil care nu poate vedea pentru că nu are ochi.Pe de altă parte, Janet are dinți, ceea ce e de-a dreptul înspăimântător”, declară Miki Yok.

Legenda păpușii Annabelle

Povestea adevărată a păpușii Annabelle a început în anul 1970, când și-a terorizat proprietara determinându-i pe parapsihologii Ed și Lorraine Warren să o ducă la Muzeul Ocult pentru a o împiedica să mai facă rău. Păpușa stă și în zilele noastre închisă într-o cutie de sticlă având atașată o placă de lemn pe care este inscriptionată rugăciunea „Tatăl nostru”. Annabelle continuă să afișeze același zâmbet pe față sa fericită de sub o claie de păr roșu. Sub cutie există un avertisment: „Atenție, nu o deschideți în nici un caz!”

Se spune că această păpușă este posedată de diavol și că ar fi comis multe atacuri violente. Autentica păpușă Annabelle are trăsături create prin cusături, inclusiv surâsul ei și nasul ei strălucitor. Ea ar fi fost dăruită unei tinere infirmiere meidcale, pe nume Donna, de către mama sa, cu ocazia zilei sale de naștere. Încântată de cadou, Donna a dus-o pe Annabelle în apartamentul unde locuia cu o colegă, Angie. La început, păpușa era un accesori adorabil amplasat pe sofaua din sufragferie, intâmpinând oaspeții cu înfățișarea ei multicoloră. După o vreme, cele două fete au observat că păpușa începe să se miște prin locuință. Ulterior, acestea au chemat un medium la ele acasă care le-a spus că păpușa era posedată de o fetiță pe nume Annabelle Higgins, al cărui trup fără viață fusese găsit cu câțiva ani înainte pe locul unde fusese construită clădirea în care locuiau. Mediumul a pretins că spiritul fetitei este binevoitor, dar păpușa a continuat să atace. După ce au anunțat un preot, acesta i-a contactat pe soții Ed și Lorraine Warren.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: