Redactia.ro
Home » Știri » O poveste de dragoste ratată în tramvaiul 25 din Capitală: „Dacă aveam curaj poate scriam toată asta cu un final fericit”

O poveste de dragoste ratată în tramvaiul 25 din Capitală: „Dacă aveam curaj poate scriam toată asta cu un final fericit”

O poveste de dragoste ratată în tramvaiul 25 din Capitală

O poveste de dragoste ratată în tramvaiul 25 din Capitală. Un tânăr din București a avut parte de o experiență extrem de frumoasă în tramvaiul 25. Din păcate, finalul poveștii nu este unul fericit. Este vorba despre o poveste de dragoste ratată.

O poveste de dragoste ratată în tramvaiul 25 din Capitală: „Dacă aveam curaj poate scriam toată asta cu un final fericit”

Cu siguranță, mulți dintre noi ne-am confruntat cu momente în care să neplacă de cineva, dar să nu avem curajul să recunoașteam sau să luăm atitudine. Ei bine, este și cazul unui tânăr care a trăit o experiență similară în tramvaiul 25 din Capitală. Pe pagina de Facebook MetroCrush a fost redată o poveste de dragoste neîmpărtășită. Un tânăr a povestit că în urmă cu patru ani, obișnuia să călătorească cu tramvaiul 25 de la Brâncoveanu până la Afi Cotroceni. Fiecare dimineață era monotonă pentru el, până în momentul în care în tramvai a urcat o fată blondă cu ochii albaștrii.

In fiecare dimineata pe la ora 7:30 luam 25-ul de la Brancoveanu pana la Afi. Fiecare dimineata super monotona. Urcam, ma asezam,ieseam. Asta pana intr-o zi cand a urcat aceasta fata blonda. O fata cu un blond auriu si cu ochii albastrii ca cerul. Slabuta si parul lung.
Incercam sa ma uit la ea dar stiam ca daca insistam prea mult aratam ca un ciudat. Mai ridicam privirea cateodata. Eram un tip imbracat mai mereu la fel, cu castile in urechi. Poate aveam si barba nearanjata”, povesteste tanarul.7

Timp de 2-3 luni, cei doi s-au întâlnit în același tramvai, la aceeași oră si s-au privit în ochi, dar au mers mai departe, fără ca niciunul dintre ei să facă vreun pas. Tânărul a recunoscut că se îndrăgostise de o necunoscută.

„Se termina ziua, incep a doua zi. S-a urcat iar, de data asta eram la usa. A trecut prin fata mea, ne-am privit unul pe celalalt. M-am topit. Nu stiam ce sa fac, imi era rusine sa ii zic ceva. Mereu cobora pe la calea Rahovei sau Inox, nu mai stiu exact.S-a intamplat asta in fiecare zi, pentru mai bine de 2, 3 luni. Incepusem si eu sa imi aleg din haine, sa ma aranjez mai mult dimineata, sa fiu mai prezentabil. Mereu se imbraca asa de frumos, mereu. Imi amintesc cum a fost o data imbracat in o costumatie roz, super draguta era.Stiam la ce ora urca, unde cobora, cand era libera. Eram un stalker fara sa vreau. Eram chiar indragostit de ea. Stiu ca faceam schimb de priviri aproape mereu si totusi nu aveam curajul sa ii zic ceva”, a continuat tanarul indragostit.

Ce s-a întâmplat cu cei doi?

Toate bune și frumoase, până într-o zi când tânăra nu s-a mai urcat în 25. Și nici în următoarele zile, luni. Băiatul a regretat atunci că nu și-a făcut curaj să-i ceară numărul de telefon. După un an, acesta avea să o întâlnească într-un mall din Capitală, dar iar s-a blocat. Cu toate astea, tânărul i-a transmis fetei necunoscute de care era îndrăgostit să fie fericită oriunde ar fi.

„Din pacate intr-o zi nu s-a mai urcat in 25. Nici in urmatoarea si tot asa. Am regretat ca nu i-am luat numarul de telefon sau ceva. Aveam scenarii in cap dar degeaba. Imi amintesc ca am vazut-o un an mai tarziu la intrate in Afi. Iar m-am blocat. Daca aveam curaj poate scriam toata asta cu un final fericit sau poate aveam o viata diferita acum. Ajungem la punctul in care va sfatuiesc sa spuneti ceva. Orice, nu e nimic de pierdut. Eu nu am avut curaj dar voi puteti. Totusi, fata blonda cu ochii albastri care mergeai cu 25, nu te-am uitat. Sper ca esti fericita!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: