Redactia.ro
Home » Știri » O preoteasă prea frumoasă l-a băgat în belele: ce a pățit preotul din cauza soției

O preoteasă prea frumoasă l-a băgat în belele: ce a pățit preotul din cauza soției

GALERIE FOTO (2)

Preoteasa i-a facut numai probleme! Unui preot rus i-a fost interzis să mai predice în biserică după ce soția lui a câștigat un concurs de frumusețe. Înalta preoțime ortodoxă din Rusia s-a revoltat când a văzut imaginile „ofensatoare” cu tânăra soție a preotului. Și, într-adevăr, sunt niște imagini cumva neobișnuite pentru o preoteasă, dar în cazul celor doi e de înțeles. E de înțeles și pentru vremurile actuale.

În realitate, nu este nimic ofensator deoarece femeia a luat parte la o competiție de „Miss” obișnuită, unde nu e nimic exagerat de vulgar. Nu la fel cerd și fețele bisericești superioare preotului Serghei Zotov (31 de ani), soțul Oksanei Zotova (32 de ani), câștigătoarea concursului, conform realitatea.net

Preotul Serghei Zotov nu mai are acum dreptul de a mai predica în cadrul Catedralei Ortodoxe Magnitogorsk pentru că nu și-a ținut în frâu femeia și a lăsat-o să se afișeze în ipostaze inacceptabile pentru o nevastă de preot.

Nu iese fum dacă nu este foc, iar scandalul a pornit prin presă și televiziune

Nu știm dacă preotul este notoriu în Rusia sau tânăra Oksana este cea care a atras întreaga atenție. Cert este că scandalul mediatic a ajuns și-n atenția superiorilor preotului rus.

Serghei Zotova nu mai are dreptul să predice în biserică până când soția sa se pocăiește pentru „păcatul” comis. Femeia și-a recunoscut greșeala, că a fost mai ostentativă decât ar fi trebuit să fie o soție de preot, dar nu îi pare rău pentru că nu a comis niciun păcat în sine.

Soția preotului a fost aspru criticată de preoți și de fanatici religioși și a primit o serie de amenințări cu moartea și mesaje ofensatoarea care l-au determinat pe Serghei să apeleze la ajutorul poliției.

Oksana Zotova este acuzată că și-a etalat stilul de viață luxos, că s-a dat cu ruj, că a purtat fustă roz și pantofi cu tocuri înalte și că și-a afișat iPhone-ul. În dogma creștin ortodoxă, o soție de preot trebuie să fie modestă și retrasă.

„Este mare păcat când o nevastă de preot se expune în felul acesta. Părintele Serghei Zotova nu-și va mai putea exercita serviciul dacă soție nu i se pocăiește. Ce fel de preot e el, dacă nu e în stare nici să-și organizeze familia? Cum poate el să păstorească o biserică locală?”, a declarat indignat președintele curții bisericești, Feodor Saprykin.

Serghei și Oksana se cunosc încă de când erau minori și sunt căsătoriți de 15 ani. Concursul de frumusețe la care a participat a fost deschis pentru femei din toate mediile sociale, căsătorite sau nu. Tânăra câștigătoare a competiției și-a șters până și contul de Instagram în urma scandalului mediatic care i-a distrus imaginea publică soțului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini