Redactia.ro
Home » Știri » O primă zi de școală emoționantă în Anglia. Cadoul special primit de Ionuț în momentul în care și-a lăsat fiica la școală pentru prima dată

O primă zi de școală emoționantă în Anglia. Cadoul special primit de Ionuț în momentul în care și-a lăsat fiica la școală pentru prima dată

GALERIE FOTO (3)

Viața în străinătate poate fi o experiență complexă pentru orice familie, mai ales atunci când vine vorba de integrarea copiilor în sistemul de învățământ al țării gazdă. Pentru Ionuț Neacșu, un român care locuiește și lucrează în Anglia alături de familia sa, prima zi de școală a fiicei sale a fost una plină de emoție și generozitate, iar gestul învățătoarei lor a adus o rază de lumină în această etapă importantă din viața micuței.

Ionuț Neacșu este un român care a ales să își construiască viitorul în Anglia, împreună cu familia sa. Cu o fetiță care a început clasa zero în Regatul Unit, Ionuț se confruntă cu provocări și bucurii specifice vieții în străinătate.

Prima zi de școală pentru fiica lui Ionuț

În prima zi de școală a fiicei sale, Ionuț și ceilalți părinți au primit un cadou inedit din partea învățătoarei. Cadoul consta într-un plic de ceai, un șervețel și un bilet cu un mesaj special.

Conținutul biletului a fost transcris de Ionuț pe pagina sa de Facebook și a stârnit un val de emoție și apreciere în comunitatea online. Mesajul inimos al învățătoarei a fost un adevărat balsam pentru sufletele părinților care își lăsau copiii la școală pentru prima dată. Iată ce spunea mesajul:

„Dragă părinte,

Iată un mic ”cadou” pentru tine, întrucât îți lași copilașul cel drag astăzi, pe mâna noastră, în prima lui zi de școală. După ce vei ajunge acasă și îți vei șterge lacrimile cu acest șervețel, te rugăm să-ți faci un ceai cald și să te relaxezi. Amintește-ți că vom lucra împreună și vom da tot ce e mai bun pentru binele copilului tău.

Mulțumim pentru că ți-ai însoțit copilul, la începutul acestui an atât de important pentru el. Vom face tot ce ne stă în putere, zi de zi, pentru a fi un bun ghid copilului tău în explorarea acestei lumi frumoase, ce abia începe pentru el.

Ne vedem după-amiaza.

Cu dragoste, din partea dnei X și a dnei Y”

Cum a reacționat Ionuț

Gestul cald și plin de empatie al învățătoarei a adus lumină într-un moment important pentru copilul lui Ionuț și pentru toți părinții care se confruntă cu provocările primei zile de școală a copiilor lor. Este o amintire frumoasă pe care părinții o vor păstra cu drag în inimile lor și care demonstrează importanța înțelegerii și sprijinului în comunitatea școlară.

Ionuț a încheiat postarea sa cu următoarele cuvinte:

„Un început de zi noroasă și câteva cuvinte ce fac să risipească norii aducerii aminte că intrarea în “viată”, se face cu prima zi de școală. Copilăria n-a plecat nicăieri… Nu încă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: