Redactia.ro
Home » Știri » O rază de soare a luminat sicriul Reginei Elisabeta a II-a în timp ce era transportat la Catedrala St Giles. Cum a fost surprins momentul

O rază de soare a luminat sicriul Reginei Elisabeta a II-a în timp ce era transportat la Catedrala St Giles. Cum a fost surprins momentul

Sicriul Reginei Elisabeta a II-a a fost luminat de o rază de soare în timp ce era transportat la Catedrala St Giles din Edinburgh, capitala Scoției, în timpul procesiunii funerare a regretatei suverane.

Un moment emoționant a fost surprins în timpul procesiunii conduse de Regele Charles al III-lea, împreună cu cei trei frați ai săi. Mașina funerară în care a fost transportat sicriul suveranei a fost luminată de o rază de soare, potrivit Daily Mail.

Pe străzile din Edinburgh, sute de mii de oameni au fost văzuți așteptând să-și ia rămas-bun de la Regina Elisabeta a II-a, în timpul procesiunii conduse de Regele Charles al III-lea.

De altfel, nu este primul semn apărut de la decesul Reginei. Joi, cu puțin timp înainte să fie anunțat decesul suveranei în vârstă de 96 de ani a apărut deasupra Palatului Buckingham un curcubeu dublu. Un alt curcubeu a apărut atunci și la Castelul Windsor.

“Un curcubeu se ivește, în timp ce steagul Angliei este coborât în bernă la Windsor în această seară. O imagine remarcabilă. La revedere, doamnă.”, a scris un utilizator pe Twitter după anunțul morții Majestății Sale.

De altfel, un alt utilizator a scris că apariția curcubeului reprezintă un semn că Regina Elisabeta s-a întâlnit cu iubitul ei soț, Prințul Consort Philip, decedat în aprilie 2021.

“Am avut un mare respect pentru Regină. Să se odihnească în pace. Cele două curcubee de pe cerul Londrei sunt semnul că Regina s-a reunit cu iubitul ei soț.”, este mesajul internautului.

Prințul Andrew, huiduit în timpul procesiunii funerare

Sicriul a fost condus de copiii Reginei Elisabeta a II-a, însă nu toată lumea a agreat prezența Prințului Andrew.

Luni, un tânăr de 22 de ani a fost arestat la Edinburgh. Acesta a strigat “Andrew, ești un bătrân bolnav!” chiar în timpul procesiunii funerare.

Ducele de York nu a purtat uniformă militară în timpul procesiunii, la fel ca frații săi. Regina Elisabeta a II-a i-a retras titlurile militare onorifice din cauza scandalului Epstein, în urmă cu câțiva ani.