Redactia.ro
Home » TV » O recunoaște cineva? Îndrăgita vedeta a postat pozele din copilărie, dar și un mesaj dureros: “Am lăsat lacrimile să curgă”

O recunoaște cineva? Îndrăgita vedeta a postat pozele din copilărie, dar și un mesaj dureros: “Am lăsat lacrimile să curgă”

GALERIE FOTO (2)

Așa arăta în copilărie una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România, care a avut emisiuni urmărite de milioane de români. A postat mai multe imagini din copilărie și adolescent, pe care le-a însoțit, însă, de un mesaj dureros de emoționant. Iată despre cine este vorba.

Vedeta TV a postat fotografii cu ea de când era mică și adolescentă, însă schimbarea i-a adus lacrimi în ochi. Odată cu pozele pe care le-a revăzut, celebra prezentatoare a realizat prin câte încercări a trecut ca să ajungă acolo cea care este astăzi.

„Ieri am petrecut 10 ore cu mine și amintirile dragi. Am deschis cutii de scrisori păstrate de la cei ce-mi sunt îngeri acum, m-am întors în timp, am retrăit întâmplările care ne-au legat și m-au făcut să fiu omul de azi… ”, așa a început mesajul vedetei TV.

Este vorba de nimeni alta decât de Andreea Marin, Zâna Surprizelor, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune de la noi.

„Am făcut ordine în miile de fotografii adunate într-o viață și mi-am dat seama că am amânat atât, pentru că îmi era teamă să revăd cu inima oamenii dragi ce nu mai sunt, să realizez că nu mai e nimeni mai vârstnic decât mine pe care să-l pot suna și să cer un sfat la nevoie, trebuie să fiu puternică și să mă bazez pe mine, să ofer eu sprijinul meu când e nevoie de el, dar nu am cui să-l cer, decât în rugile mele, căci bunii mei de odinioară nu mai sunt…”, este continuarea mesajului postat de Andreea Marin pe rețelele de socializare.

 

Andreea Marin, mesaj cutremurător: “Am lăsat lacrimile să curgă, e obositor să fim mereu puternici”

Andreea Marin a recunoscut că nu este un sentiment ușor, dar a admis că nu-i place să pună pe umerii nimănui momentele sale grele, care au existat din plin.

Zâna Surprizelor, așa cum o mai știe toată lumea, a postat fotografii cu ea din primul an de viață, din copilărie, alături de familia ei, poze din anii adolescenței, de la școală, dar și o imagine din cabina de machiaj de la televiziune.

„Am lăsat lacrimile să curgă, pentru că e obositor să fim mereu puternici, și cred că drumul cel mai greu parcurs a fost cel din scrisorile bunicilor, ale părinților (unele nu îmi erau destinate, dar le-am primit „moștenire” când ei n-au mai fost și m-am regăsit în ele, în povestirile lor, alături de cei dragi), rândurile surorii mele pentru care iubirea mea nu are margini, ale oamenilor dragi care mi-au dăruit bunătate pură, simplitate și cinste, dragoste fără ocolișuri, mereu o caldă îmbrățișare.

Am ales 10 imagini de la diferite vârste, încă din primul an de viață, apoi crescând alături de familie, anii adolescenței la școală sau la competițiile de handbal, iar ultima fotografie e în cabina de machiaj la televiziune, pe când eram om de știri. Și de aici, povestea o cunoașteți…”, este mesajul îndrăgitei vedete.

Etichete: