Redactia.ro
Home » Știri » O recunoști? Aici era doar un copil, dar acum a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete TV

O recunoști? Aici era doar un copil, dar acum a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete TV

GALERIE FOTO (3) alessandra stoicescu

Timpul trece cu rapiditate și lasă amprente asupra fiecăruia dintre noi, fie că ne place fie că nu. Anii au trecut și peste una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România. Suntem siguri că, cu greu, vă veți da seama cine este fetița din fotografie!

Alessandra Stoicescu, emblema trustului Intact

Într-o poză alb-negru, care a fost realizată în urmă cu aproximat patru decenii, o fetiță zâmbește stingher și are în mână o rachetă de tenis. Cei care urmăresc constant emisiunile trustului Intact poate își pot da seama destul de repede că cea din imagine este nimeni alta decât Alessandra Stoicescu în perioada copilăriei.

Astăzi, Alessandra Stoicescu are 47 de ani și este una dintre emblemele trustului Intact. Încă din anul 1995, Alessandra Stoicescu ocupă funcția de editor-prezentator în cadrul companiei. În trecut, a apărut în mai multe ipostaze: realizatoarea emisiunii 7 zile de pe Antena 1, corespondent CNN, reporter la alegerile din 1996, 2000 și 2004 și la atentatele teroriste de la New York care au avut loc în anul 2001.

alessandra stoicescu
Alessandra Stoicescu lucreză la trustul Intact încă din anul 1995

S-a născut pe 28 aprilie 1976, în Bucureşti, are o greutate de 48 de kg la o înălţime de 1,67 cm, ceea ce înseamnă că are o siluetă trasă prin inel. Alessandra Stoicescu a absolvit Liceul de Artă Nicolae Tonizta din Bucureşti, secţia scenografie, iar în perioada 1995-1996 a făcut Şcoala BBC de Televiziune. A continuat pregătirea profesională la Centrul pentru Jurnalism Independent, iar în acelaşi timp a studiat şi în cadrul Facultăţii de Sociologie şi Psihologie de la Spiru Haret.

Alessandra Stoicescu este o prezență discretă

Primul post al Alessandrei Stoicescu deținut în cadrul Intact a fost cel de editor-prezentator al ştirilor, în 1995, apoi a început să scrie şi articole pe teme economice în Săptămâna Financiară. În prezent, Alessandra Stoicescu este gazda Observatorului de la ora 19:00, principalul buletin de ştiri al zilei.

Alessandra Stoicescu are o viaţă personală liniștită, pe care preferă să o țină departe de ochii publicului. Este una dintre prezenatoarele TV foarte discrete, rare fiind ocaziile în care vorbește despre familia sa. Ea este căsătorită din 2012 cu Sergiu Constantinescu, cel care a făcut-o mamă pentru prima dată, pe 29 iulie 2019.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: