Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? Este o prezentatoare TV care și-a înșelat soțul cu cameramanul

O recunoști? Este o prezentatoare TV care și-a înșelat soțul cu cameramanul

GALERIE FOTO (5) O recunoști? Este o prezentatoare TV care și-a înșelat soțul cu cameramanul

Este una dintre cele mai cunoscute personalități din România. A fost o bună perioadă de timp prezentatoare tv. A fost căsătorită 15 ani cu un alt celebru prezentator de snooker din România. Bărbatul s-a stins din viață la 50 de ani.

În timpul căsniciei lor, vedeta și-a înșelat soțul cu un cameraman. La 3 ani de la divorțul pe cale amiabilă, vedeta și soțul ei au fost văzuți din nou împreună. Pe atunci dădeau semne că s-ar împăca. Cei doi au împreună o fată care a rămas în grija mamei.

Dar cam atât cu această tristă poveste. Ți-ai dat seama despre cine este vorba? Îți mai dau un indiciu.

A prezentat show-ul de televiziune „Iartă-mă“, la Televiziunea Română, care se bucura de un mare succes. Ea a trăit cu adevărat o dramă după moartea fostului său soț și a trecut prin clipe de groază.

O recunoști? Este o prezentatoare TV care și-a înșelat soțul cu cameramanul

Este vorba despre celebra Raluca Moianu. După pierderea soțului său, vedeta s-a schimbat complet și a intrat în depresie.

Totuși, a reușit să se refacă și să treacă rapid peste clipele de groază trăite și asta datorită fiicei sale. Copila i-a redat încrederea în ea și s-a gândit la faptul că are o mare responsabilitate ca mamă singură. Ea a mărturisit că depresia a fost cea mai grea încercare la care a supus-o viața. S-a resemnat cu gândul că este o femeie puternică.

„Eu sunt o persoană veselă şi încerc sa rămân pozitivă. Cred că așa ne naştem, nu este doar autocontrol. Eu am o fetiţa, nu pot să îmi permit. Când ajungi să fii părinte singur, trebuie să mergi înainte. Depresia nu te întreabă. Dar te duci repede la psiholog şi trebuie să te dregi.

Fiecare om are povestea lui, dar cred că dimineaţa te uiţi în oglindă şi spui că eşti fantastică. Iar energia pozitivă te ajută să primeşti un zâmbet. Atât de tare m-a încercat viaţa, că vreau să rămân pozitivă“, a spus Raluca Moianu în cadrul unei emisiuni de televiziune la care a fost invitată.

Sursa foto: Facebook.com/ Raluca Moianu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: