Redactia.ro
Home » Stil de viață » O româncă a devenit celebră pe TikTok, după ce le-a spus tuturor că are nouă nume. Cum o cheamă pe tânără. VIDEO

O româncă a devenit celebră pe TikTok, după ce le-a spus tuturor că are nouă nume. Cum o cheamă pe tânără. VIDEO

O româncă a devenit celebră pe TikTok, după ce le-a spus tuturor că are nouă nume. Nimeni nu s-ar fi așteptat să existe o persoană cu atâtea nume la noi în țară. Cum o cheamă pe tânără. VIDEO

Tânăra cu nouă nume

Laila, o tânără din România, a devenit virală pe aplicația celebră TikTok, după ce le-a dezvăluit tuturor că are nouă nume. Ei bine, nu mulți au crezut-o la început, însă tânăra i-a asigurat că așa este. Aceasta a explicat faptul că are nouă nume, iar internauții n-au stat prea mult pe gânduri și i-au transmis mesaje. Clipul ei a fost apreciat cu peste 170.000 de like-uri și a reușit să facă 2.000.000 de vizualizări, în doar 5 zile.

Laila Hussam Wajih Sadic Abdel Hafed Fz’a Maria Ilinca sunt cele nouă nume ale tinerei. Internauții au rămas șocați atunci când au aflat tânăra are 9 nume, iar ceilalți s-au amuzat de acest lucru în secțiunea de comentarii.

 

@lailaforyou Răspunde lui @Iuliana Elena ♬ Funny Song – Cavendish Music

Internauții s-au amuzat copios

Internauții s-au amuzat copios atunci când au auzit câte nume are Laila. Aceasta a devenit mult mai virală și cunoscută pe TikTok, după ce a făcut clipul în care a dezvăluit câte și ce nume are.

”Ea in catalog avea pagina ei/ Evaluarea naționala: Doamna… Dacă am încurcat 2 nume ce fac/ M ai injurat in 5 limbi/ Nu știu ce blestem ai zis înainte, dar sper ca Maria Ilinca sa fie ok/ cât ti-a luat să le înveți?/ pana iti zice ala tot numele la starea civila sa razgandeste si baiatu si isi schimba raspunsul/ Dar de unde vin atatea nume?/ Un pix consumat de fiecare dată când îți scrii numele. Eu nu mi-aș fi ținut minte numele propriu”, sunt doar câteva comentarii de la postarea făcută de Laila.

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro