Redactia.ro
Home » Știri » O româncă jefuia bătrâni bogați pe stradă în timp ce-i îmbrățișa și săruta. Cum proceda

O româncă jefuia bătrâni bogați pe stradă în timp ce-i îmbrățișa și săruta. Cum proceda

O româncă fura ceasuri de lux de la bătrâni bogați din Anglia în timp ce-i îmbrățișa și săruta pe stradă

O româncă de 40 de ani este acuzată că jefuia bătrâni bogați pe stradă în timp ce-i îmbrățișa și săruta. Infracțiunile s-au petrecut în mai multe orașe din Anglia, iar femeia ar fi făcut parte dintr-o bandă de hoți, formată în mare parte din femei care provin din Europa de Est. Iată cum proceda individa, conform anchetatorilor, după cum a relatat presa internațională.

O româncă jefuia bătrâni bogați pe stradă în timp ce-i îmbrățișa și săruta. Cum proceda

Românca în vârstă de 40 de ani făcea parte dintr-o bandă de hoți de ceasuri de lux, care acționa în Anglia, numită „Rolex Rippers” (Smulgătorii de Rolex). Din această bandă ar face parte mai mult femei care provin din Europa de Est.

Românca se află acum după gratii după ce a furat un ceas în valoare de aproape 20.000 de euro de la un bărbat pensionar, în vârstă de 75 de ani, pe care l-a jefuit cu gesturi de afecțiune. Întâmplarea a avut loc lângă clubul exclusivist de golf Parkstone din Poole, Dorset, anul trecut. Concret, românca l-a oprit, l-a îmbrățișat și l-a apucat de brațe pe bătrân, ca să le pună în jurul ei. După ce s-a eliberat din brațele ei, pensionarul a văzut-o cum urcă repede într-o mașină, după care bărbatul a realizat că îi lipsește Rolexul Submariner în valoare de 16.000 de lire sterline, a relatat Digi24.

Poliția a identificat-o pe româncă după ce a văzut imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, iar anchetatorii britanici au arestat-o, ulterior.

Prin aceeași metodă, românca ar fi încercat să fure și un alt ceas de peste 12.000 de euro, ajutată de un complice, numai că cel de-al doilea bărbat a reușit să o îndepărteze la timp, potrivit The Independent. Femeia a fost acuzată pentru doar două infracțiuni, dar este suspectă în mai multe cazuri care s-au petrecut în aceeași țară. În total, banda de infractori din care ar fi făcut parte și Ștefania Tinică ar fi comis peste 30 de furturi identice în sudul Angliei, mai exact, au fost reclamate furturi asemănătoare în Dorset, Hampshire, West Sussex, Surrey și Gloucestershire.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro