Redactia.ro
Home » Știri » O româncă l-a convins pe un medic pensionar să-i dea toată averea, apoi l-a părăsit. Cum l-a păcălit și ce s-a întâmplat mai departe

O româncă l-a convins pe un medic pensionar să-i dea toată averea, apoi l-a părăsit. Cum l-a păcălit și ce s-a întâmplat mai departe

O româncă l-a convins pe un medic pensionar să-i dea toată averea, apoi l-a părăsit. Cum l-a păcălit și ce s-a întâmplat mai departe

O româncă l-a convins pe un medic pensionar austriac să-i transfere toată averea, după care l-a părăsit. Iată care este continuarea și ce s-a întâmplat mai departe.

O româncă l-a convins pe un medic pensionar să-i dea toată averea, apoi l-a părăsit. Cum l-a păcălit și ce s-a întâmplat mai departe

„Când dragostea te face orb și sărac!”. Un medic pensionar austriac și-a transferat întreaga avere unei românce de care s-a îndrăgostit, pe baza unor povești, potrivit Krone Zeitung.

Totul a început într-un bordel. Medicul a cunoscut-o pe românca în vârstă de 34 de ani în bordelul unde tânăra lucra ca prostituată.

„Venea la mine în fiecare zi, timp de câteva ore”, a mărturisit românca, potrivit presei străine.

Tânăra i-a picat cu tronc pensionarului cu avere, astfel că obiectivul femeii de a-l stoarce de bani a devenit foarte ușor de atins.

„Are o inimă bună, îmi place foarte mult de el”, a declarat femeia în instanță.

Dar nu-i plăcea doar inima lui, îi plăceau și banii lui. Românca a scos din buzunarul pretendentului ei peste 300.000 de euro, toată averea lui, adică.

„Totul a fost un cadou”, a susținut ea, făcând referire la faptul că i-a cerut bani medicului pensionar sub anumite pretexte: ba să își deschidă un salon de coafură în România, care, de fapt, nu a existat niciodată, ba să achite operația tatălui ei, care avea o tumoare, plus alte povești false. Ulterior, ea a venit cu o altă variantă a întâmplărilor în fața judecătorilor.

„Am făcut totul la ordinul proxenetului meu – am fost bătută și amenințată”, a spus ea, în apărarea ei, ajunsă în instanță, după ce medicul și-a dat seama că este o escrocherie la mijloc.

Femeia, care a restituit aproape 3.000 de euro din proprie inițiativă, a fost condamnată în cele din urmă de un tribunal din Austria la 15 luni de închisoare și a fost amendată cu 3.000 de euro pentru acuzația de fraudă. Se pare totuși că medicul austriac încă ar ține legătura cu românca ce l-a tras în piept.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: