Redactia.ro
Home » Știri » O școală din Suceava a fost „modernizată” cu uși la ferestre, în loc de obloane

O școală din Suceava a fost „modernizată” cu uși la ferestre, în loc de obloane

O școală din Suceava a fost „modernizată” cu uși la ferestre, în loc de obloane

O școală din Suceava a fost „modernizată” cu uși la ferestre, în loc de obloane. Iată detalii și ce reacție au avut localnicii când au văzut despre ce e vorba.

O școală din Suceava a fost „modernizată” cu uși la ferestre, în loc de obloane

Localnicii din Țibeni, județul Suceava, o localitate de lângă Rădăuți, au constatat cu stupoare când au trecut pe lângă școala gimnazială din localitate un lucru total neobișnuit.

Clădirea a fost dotată cu geamuri termopan, dar au fost montate și uși la unele ferestre, după un proiect de „modernizare”.

Ușile au fost blocate astfel încât să nu obtureze geamurile și sunt prevăzute cu clanțe atât pe interior, cât și pe exterior. Totodată, la geamurile toaletelor școlilor sunt alte uși, de alte dimensiuni.

„Ușile montate la ferestre sunt prevăzute cu clanțe și pe interior și pe exterior, iar de remarcat că la geamurile toaletelor au fost confecționate uși mai mici”, conform NewsBucovina.ro.

„Tot proiectul e în felul ăsta, tăticule. Fii atent și sus! Fantastic! Te uiți un pic la geamurile alea mici, de sus? Au ușă, mă. Alea sunt protecții? Deschizi întâi ușa și apoi deschizi geamul, nu? Dar de ce pe exterior?”, a spus un localnic.

E posibil ca ideea să fi fost aceea de a monta obloane, însă ceea ce au acum ferestrele sunt uși în toată regula, cu clanțe pe interior și exterior, chiar și chei. Ușile au fost blocate prin diverse metode în poziția deschis astfel încât să nu obtureze geamurile și să nu blocheze complet lumina naturală.

„Aoleu! Dar cum au gândit-o? Ce au vrut să facă? Eu nu înțeleg!”, spune un localnic râzând.

„Care e comanda pe care o primește un elev? Du-te și deschide ușa, nu, deschide geamul? E cea mai tare școală pe care am văzut-o eu vreodată”, a mai spus bărbatul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: