Redactia.ro
Home » Știri » O soră eroină! A aleargat desculță cu frățiorul în brațe pentru a-l salva de un răpitor

O soră eroină! A aleargat desculță cu frățiorul în brațe pentru a-l salva de un răpitor

GALERIE FOTO (2) O soră eroină! A aleargat desculță cu frățiorul în brațe pentru a-l salva de un răpitor

O soră eroină a aleargat desculță cu frățiorul în brațe pentru a-l salva de un răpitor care părea că le vrea răul. Iată toate detaliile! Micuții au fost luați de sub ochii mamei lor!

O soră eroină! A aleargat desculță cu frățiorul în brațe pentru a-l salva de un răpitor

Nyla este sora eroină care a aleargat desculță cu frățiorul în brațe pentru a-l salva de un răpitor. Fetița se afla alături de micuț în mașină, în timp ce așteptau cuminți ca mama lor să se întoarcă de la un bancomat.

Luni, 24 octombrie 2022, Karen Quinn, o mamă a cinci copii, conducea cu doi dintre copiii ei când a decis să oprească la un magazin 7-Eleven de pe Cheyenne și Decatur, în apropiere de Aeroportul North Las Vegas.

Karen a spus că trebuia să folosească bancomatul, așa că și-a parcat SUV-ul Dodge chiar în fața ușii din fața magazinului. Și-a lăsat copiii în interiorul vehiculului, cu motorul pornit și ușile încuiate, după care a intrat în magazin.

Mămica celor doi a declarat că a intrat apoi în contact vizual cu un bărbat suspect care stătea la un aparat de jocuri mecanice lângă ușa din față a magazinului. Descriindu-l ca fiind un tip „rău la suflet”, ea a văzut cum acesta s-a ridicat de pe scaun și s-a îndreptat spre mașina ei.

Aceasta a încercat să îl oprească pe bărbat, dar eforturile ei au fost în zadar, iar individul a plecat cu viteză în mașina ei, cu copiii înăuntru. Femeia l-a implorat să ia doar mașina și să-i lase copiii să plece, dar acesta nu a ascultat.

În disperare totală, mama dezorientată a alergat kilometri întregi pentru a urmări mașina pe jos, potrivit Fox 5 Vegas:

„Am urmărit mașina până când nu am mai putut.”

Nyla și-a salvat frățiorul

Nyla a dat frica la o parte și îngrijorată pentru viața frățiorului ei, a intrat în acțiune, dovedind prin gestul ei altruist că eroi putem fi cu toții!

Între timp, fiica lui Karen, Nyla, în vârstă de nouă ani, care se afla în mașină împreună cu fratele ei de 11 luni, King, se temea de ce e mai rău. Aceasta a închis ochii și s-a gândit ce să spună. La scurt timp după aceea, ea a întins mâna spre butonul de deblocare a vehiculului, dar în ciuda eforturilor ei, bărbatul i-ar fi împins mâna. În tot acest timp, tânăra a continuat să strige după ajutor, implorându-l pe străin să o lase pe ea și pe fratele ei să plece.

Spre ușurarea ei, răpitorul a oprit mașina undeva și i-a spus să coboare. Nyla a dezvăluit:

„Singurul lucru pentru care eram îngrijorată era frățiorul meu. Așa că am încercat să îmi iau pantofii, dar nu m-a lăsat. Mi-a spus: „

Poftim, ieși afară”. Așa că am fugit cu fratele meu”.

Fetița  a spus că habar nu avea unde se afla, dar singurul lucru care conta era siguranța frățiorului ei. Nyla și-a amintit:

În timp ce alerga frenetic cu fratele ei în brațe, Nyla a spus că a călcat pe o piatră și s-a rănit grav la picior

În cele din urmă, Nyla a răsuflat ușurată când a văzut niște lumini și panoul de la 7-Eleven. Câțiva ofițeri de poliție care au sosit la fața locului au ajutat-o să ajungă la mămica ei.

Sursa foto: news.amomama.com

Răpitorul a fost prins

Potrivit poliției locale, presupusul hoț de mașini și răpitor a fost identificat ca fiind Mario Estrada, în vârstă de 38 de ani. Acesta ar fi distrus mașina lui Karen după ce a intrat în coliziune cu un alt vehicul pe I-15. Polițiștii l-au prins pe Estrada în timp ce acesta încerca să fugă pe jos.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: