Redactia.ro
Home » Monden » O studentă la Teologie pozează sexy în lăcașurile de cult! Fotografiile tinerei șochează

O studentă la Teologie pozează sexy în lăcașurile de cult! Fotografiile tinerei șochează

O studentă la Teologie nu ezită să pozeze în ipostaze incendiare în lăcașurile de cult. Tânăra face furori prin fotografiile pe care le postează. 

Ipostaze sexy în lăcașurile de cult

Andreea este o tânără care studiază Arta Sacră la Facultatea de Teologie Otodoxă din Cluj-Napoca. Tânăra nu ezită să pozeze în ipostaze care mai de care mai sexy. Studenta a fost luată cu asalt, în spațiul virtual, de sute de admiratori, reprezentanți ai sexului puternic, dornici să afle tainele orodoxiei alături de tânără.

Andreea a vrut să atragă atenția masculilor și a postat mai multe imagini surprinse în timp ce vizita diferite mănăstiri șia  afișat, cu mândrie, decolteul generos și picioarele lungi.

Tânăra are pe conturile de socializare fotografii în ipostaze artistice, apreciate de prietenii virtuali. Însă, tânăra este și îndrăzneață în unele postări. Bărbații par să aprecieze faptul că tânăra este înzestrată de Cel de Sus.

Scandal la Teologie

În tot mai multe scandaluri sunt implicate Facultățile de Teologie din toată țara. În Dorohoi, la Seminarul Teologic, preotul Constantin Muha, mort din cauza COVID-19 anul acesta, a fost implicat în urmă cu cinci ani, într-un scandal de proporții. Preotul Muha a fost acuzatcă tolerează un comportament deviant al unor seminariști, viitori preoți, elei ai Seminarului Teologic din Dorohoi. Preoptul a fost acuzat că percepeabani de la elevi.

Andrei Hrițuleac este un seminarist care s-a spânzurat în anul 2015, în condiții suspecte. Mama acestuia acuza că în cadrul instituției de învățământ se petreceau tot felul de ilegalități.

ncercând să afle mai multe detalii despre grozăviile care se petreceau la seminar, mama lui Andrei Hriţuleac l-a întrebat pe interlocutor dacă ştie despre furturile comise de elevii de acolo, despre umilinţele la care sunt supuşi „bobocii” şi despre orgia care a fost organizată de câţiva studenţi, chiar în internat. De asemenea, femeia îndurerată a întrebat dacă preotul Muha percepea bani şi de alţi elevi sau doar de la fiul ei, care şi-a pus ştreangul de gât din cauza stresului. Fostul student a mărturisit că știa ce se petrece la seminarul respectiv, iar dacă Mitropolitul Moldovei și Bucovinei Teofan ar afla, ar desființa clasa de ”Teologie pastorală”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: