Redactia.ro
Home » ADEVARUL » O tânără de 25 de ani s-a căsătorit cu un bătrân de 70 de ani. Ce a aflat în noaptea nunții

O tânără de 25 de ani s-a căsătorit cu un bătrân de 70 de ani. Ce a aflat în noaptea nunții

o tânără de 25 de ani

O tânără de 25 de ani a avut parte de surpriza vieții ei după ce s-a căsătorit cu un bărbat de 70 de ani. În noaptea nunții, când femeia spera să se odihnească, bărbatul a avut un plan. Iată ce i s-a întâmplat!

O tânără de 25 de ani s-a căsătorit pentru bani

Ea 25 de ani, ea 70. Toți cei invitați la nuntă au știut că motivul pentru care tânăra s-a căsătorit cu un bătrân e statutul financiar al acestuia, însă nimeni nu a comentat. Au avut parte de o ceremonie restrânsă, dar cochetă. Ulterior, mirii s-au retras pentru ceea ce urma să fie noaptea nunții. Tânăra s-a bazat pe faptul că vârsta înaintată a bătrânului îl va încetini în vreun fel, însă nici vorbă.

Ce s-a întâmplat în noaptea nunții?

A doua zi, la ora 8:00, un majordom s-a prezentat în apartamentul nupțial pentru a le servi micul dejun. Ajuns acolo, bărbatul de 70 de ani fluiera fericit, în timp ce tânăra lui mireasă era mai mult decât nefericită.

Cu părul răvășit, cearcăne imense și o privire derutată, tânăra de 25 de ani părea să fi trăit șocul vieții ei. Întrebând-o dacă e ok, femeia a recunoscut ce se întâmplase. ,,Demonul asta m-a pacalit. Zicea ca timp de 50 de ani si-a adunat REZERVE si a strans. Eu credeam ca vorbeste despre bani”.

Citește și Drama Cristinei Țopescu. Jurnalista ar fi vrut să înfieze o fetiță