Redactia.ro
Home » Știri » O tânără de 36 de ani, găsită moartă în casă după o despărțire dureroasă

O tânără de 36 de ani, găsită moartă în casă după o despărțire dureroasă

Sinistru! O femeie a crezut că a găsit un colet în lanul de porumb între Botoșani și Suceava. Când s-a apropiat a descoperit un corp neînsuflețit, învelit în scotch 

O tânără de 36 de ani a fost găsită moartă în casă după o despărțire dureroasă. Iată cine a alertat autoritățile și prin ce perioadă tragică trecea aceasta!

O tânără de 36 de ani, găsită moartă în casă după o despărțire dureroasă

O tânără  în vârstă de doar 36 de ani a fost găsită fără suflare în locuința sa din orașul Năvodari. Aceasta a fost găsită de către autorități în urma unei sesizări. Aceasta nu mai răspunsese la telefon de câteva zile, motiv pentru care apropiații ei s-au îngrijorat.

Autoritățile din cadrul Poliției orașului Năvodari au primit un apel cu privire la faptul că o tânără în vârstă de doar 36 de ani, din orașul Năvodari nu a mai putut fi contactată câteva zile întregi, fapt ce a ridicat suspiciuni.

Îmediat după sesizare, polițiștii, dar și pompierii l-au deplasat la locuința cu pricina și au deblocat ușa apartamentului în care locuia persoana în cauză. Tânăra a fost găsită decedată de către autorități, relatează adevarul.ro.

Autoritățile așteaptă finalizarea necropsiei

„La fața locului s-au deplasat și polițiști de investigații criminale, dar și criminaliști.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului”, potrivit IPJ Constanța.

Tânăra a fost găsită încuiată în propria locuină, iar cheia se afla pe dinăuntru. Autoritățile care au sosit la fața locului nu cred în posibilitatea unei crime, dar până la finalizarea necropsiei nimeni nu se poate pronunța.

Rudele din Ialomița ale tinerei sunt cele care au alertat autoritățile văzând că nu răspunde la telefon. Martorii la tragicul eveniment susțin că tânăra era în depresie, după ce se despărțise de iubitul ei, în urmă cu câteva luni și ar fi avut o problemă legată de consumul de alcool.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: