Redactia.ro
Home » Monden » O tânără din Anglia, victimă a fraților Tate, rupe tăcerea: „Ne strangula atât de tare, încât ni se spărgeau vasele de sânge”

O tânără din Anglia, victimă a fraților Tate, rupe tăcerea: „Ne strangula atât de tare, încât ni se spărgeau vasele de sânge”

O tânără din Anglia, victimă a fraților Tate, rupe tăcerea. Iată detalii șocante despre abuzul pe care îl făcea Andrew Tate pe vremea când era șef în Marea Britanie!

O tânără din Anglia, victimă a fraților Tate, rupe tăcerea

Sally, o tânără din Anglia susține că Andrew Tate, care avea un studio de videochat în Marea Britanie în 2015, era un șef extrem de înverșunat și nu îi era rușine să apeleze la violență ori de câte ori se plictisea, era obosit sau era nervos. Iată detalii cutremurătoare în cazul fraților Tate.

„Când am văzut că a fost arestat în România, am fost șocată și n-am știut cum să reacționez. Am plâns. Tot ce am citit e exact ce am declarat și eu la poliție, când poliția n-a vrut să mă ajute”, a zis Sally, pentru Vice.com. 

Helen, o altă tânără care a lucrat pentru Andrew Tate susține că se bucură că „Tate a fost arestat, dar se teme că va scăpa iar basma, ca în trecut.

Sunt foarte frustrată din cauza acțiunilor poliției britanice, ar fi putut să-l oprească atunci și să nu ajungă să abuzeze la fel și femeile din România”, conform sursei citate. 

„Imediat ce îmi dădea banii, uitam de orice comportament toxic”

Sally a mărturisit că a fost strangulată de Andrew Tate care obișnuia să recurgă la acest gest des și cu aproximativ toate modelele de videochat care lucrau pentru el.

 „Eu și altă fată ne trezeam dimineața cu ochii roșii din cauză că ne strangula atât de tare, încât ni se spărgeau vasele de sânge.

Pe unele fete le bătea cu cureaua. Am văzut cum o bătea pe o fată pentru că voia să se odihnească”, a mai zis Sally, potrivit sursei menționate.

Acesta avea inclusiv un poster de pe pereții studioului avea mesajul: „Nu uitați: Dacă vreo curvă cauzează o problemă, Tate Durul nu va ezita să o pocnească.”

„Andrew Tate voia să instaureze un regim al terorii. Sally își amintește când a intrat în studio și le-a zis: „Ia să vedem, ce curvă strâng și eu de gât azi?”  Era ireal ce li se întâmpla. „Nu-mi venea să cred că asta e viața mea, reușise să normalizeze violența în așa hal încât acceptam ce ni se întâmpla”, conform sursei citate.

Tânăra recunoaște că dădea uitării comportamentul său atunci când era plătită. Totuși momentul în care Andrew a violat-o pe colega ei Helen, Sally a luat atitudine și a fugit din calea șefului ei. Din păcate acesta nu a fost acuzat pentru faptele comise.

„Imediat ce îmi dădea banii, uitam de orice comportament toxic”, a mai zis Sally.

„Pe atunci, Helen avea iubit și nu o interesa deloc, nu voia să aibă contact sexual cu el. Era speriată și furioasă”, a concluzionat tânăra. 

*numele au fost schimbate pentru a proteja identitatea victimelor, potrivit Vice. 

Andrew Tate este acuzat de trafic de persoane și viol în România

Andrew Tate, o personalitate online cunoscută pentru comentariile misogine, și alte trei persoane vor fi ținute în arest pentru 30 de zile, au declarat autoritățile.

Andrew Tate, un fost kickboxer profesionist și personalitate online care făcea frecvent comentarii misogine pentru numeroșii săi urmăritori de pe site-urile de socializare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de un judecător din România, după ce poliția l-a acuzat, împreună cu alte trei persoane, de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat.

Procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din România au precizat joi, într-un comunicat, că doi britanici și doi români au fost reținuți pentru 24 de ore în cadrul anchetei. În declarație nu a fost menționat numele domnului Tate, dar poliția din România a confirmat vineri că el și fratele său, Tristan, ambii cu dublă cetățenie britanică și americană, se numără printre persoanele reținute. Frații locuiesc în România, potrivit site-ului web al dlui Tate.

Vineri, un judecător din București a dispus ca toate cele patru părți să fie reținute pentru încă 30 de zile. Un avocat al domnului Tate, Eugen Vidineac, s-a declarat „dezamăgit” de rezultat și a declarat că a fost depus un recurs.

Sursa foto: evz.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: