Redactia.ro
Home » Știri » O tânără din Reșița, mamă a trei copii și soție, a murit în Italia. Se ducea acasă, la familia ei, de la muncă

O tânără din Reșița, mamă a trei copii și soție, a murit în Italia. Se ducea acasă, la familia ei, de la muncă

GALERIE FOTO (5) O tânără din Reșița, mamă a trei copii și soție, a murit în Italia. Se ducea acasă, la familia ei, de la muncă

O tânără din Reșița, mamă a trei copii și soție, a murit în Italia. Se ducea acasă, la familia ei, de la muncă. Iată ce a pățit românca și care este povestea ei.

O tânără din Reșița, mamă a trei copii și soție, a murit în Italia. Se ducea acasă, la familia ei, de la muncă

Anca Simina Calancea avea 34 de ani, era căsătorită și a lăsat în urmă nu doar un soț care simte că și-a pierdut jumătatea, ci și trei copii care nu mai au acum cui să spună „mamă”. Tânăra provenea de fel din Reșița, dar trăia în Leinì, Italia, și acolo și muncea.

Sâmbătă seara, Anca se întorcea de la muncă cu mașina împreună cu o colegă, cea care era la volan, când au făcut accident, într-o localitate de lângă Torino. Mașina lor tocmai intrase pe strada Corso Europa când a fost izbită violent de un Nissan Qashqai, la volanul căruia se afla un bărbat din San Benigno, în vârstă de 48 de ani, care se îndrepta spre autostrada A4, potrivit observatornews.ro. Mașina în care se afla Anca s-a răsturnat și a ajuns pe câmp, în timp ce celălalt autoturism a rămas pe drum, nefiind distrus de impact.

Potrivit publicației La Voce, a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a extrage răniții dintre fiare. Românca a murit după ce a ajuns la spital, la scurt timp, deși medicii au făcut tot ca să îi salveze viața.

Celelalte două victime, printre care și colega de serviciu a Ancăi, au fost transportate, de asemenea, la spital, unde se află și acum, potrivit observatornews.ro. Deși răniți, viața lor este în afara pericolului. Carabinierii fac cercetări și au deschis dosar penal.

O tânără din Reșița, mamă a trei copii și soție, a murit în Italia. Se ducea acasă, la familia ei, de la muncă
Foto: preluare Observator
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: