Redactia.ro
Home » Știri » O tânără însărcinată din Vaslui, cu alți doi copii acasă, a murit din cauza sărăciei. Ce s-a întâmplat cu ea

O tânără însărcinată din Vaslui, cu alți doi copii acasă, a murit din cauza sărăciei. Ce s-a întâmplat cu ea

GALERIE FOTO (2) O tânără însărcinată din Vaslui, cu alți doi copii acasă, a murit din cauza sărăciei. Ce s-a întâmplat cu ea

O tânără mamă din județul Vaslui a murit luând cu ea propriul copilaș aflat în pântece şi lăsând în urma ei alţi doi copii foarte mici. Iată ce s-a întâmplat cu ea.

O tânără însărcinată din Vaslui, cu alți doi copii acasă, a murit din cauza sărăciei. Ce s-a întâmplat cu ea

Iuliana Dragnea avea 26 de ani și provenea din comuna Epureni, Vaslui. Când a murit, era însărcinată în patru luni și mai avea doi copii acasă, un băiat de nici doi ani și o fetiță de cinci ani. Familia ei era cea mai săracă din sat și nici bani de sicriu nu a avut.

„Au nevoie de haine, sicriu, de scos din spital, mașină mortuară pentru deplasarea în comuna Epureni, orice ajutor (…)”,  a spus Carmen Suciu, membru fondator al Asociației Născută Înger, care s-a implicat în acest caz, potrivit vremeanoua.ro.

Mama Iulianei a decedat și ea în urmă cu ceva timp, iar Dan, partenerul de viață al tinerei, are probleme cu inima și nu poate munci. Pentru el, vestea morții Iulianei a venit ca un trăsnet.

„O familie cu multe greutăți, dar ambii părinți se îngrijeau de cei doi copii, pe care îi iubeau ca pe ochii din cap!”, a spus primarul Carmen Bîlbîie.

O tânără însărcinată din Vaslui, cu alți doi copii acasă, a murit din cauza sărăciei. Ce s-a întâmplat cu ea
Sursa foto: preluare vremeanoua.ro

Cu o zi înainte să moară, tânăra, însărcinată în patru luni, a început să se simtă rău si să se sufoce. În stare gravă, cadrele medicale au transportat-o la spitalul din Bârlad, unde a fost internată la Obstretică Ginecologie, unde i s-a pus diagnosticul de pneumonie bilaterală interstitială acută. Imunitatea era foarte scăzută.

La scurt timp, la ATI, a fost intubată, dar nu a supraviețuit, din nefericire, în ciuda ajutorului medical primit. Venise prea târziu la spital, ea având pneumonie de mai mult timp.

„Iuliana avea, într-adevăr, o pneumnie de ceva timp, dar a încercat să nu bage boala în seamă, neavând cine să aibã grijă cei doi copii”, a mai declarat primarul Carmen Bîlbîie, potrivit vremeanoua.ro.

Cum putem ajuta familia tinerei moarte din județul Vaslui

Cei care doresc să ajute au la dispoziţie următoarele conturi, precum şi numărul de telefon al mătuşii Iulianei.

  • RO72 RNCB 0260 0032 5780 0003 – BCR Bârlad (în Euro) pe numele Neculită Mariana
  • RO 92 RNCB 0502 0031 1775 0001 – BCR Bârlad (în Ron) pe numele Neculită Ion

Telefon: 0751 889 134 – Mariana Neculită

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: