Redactia.ro
Home » Știri » O tânără însărcinată în trei luni a murit la spitalul din Cluj după două săptămâni de comă. Familia acuză medicii de malpraxis

O tânără însărcinată în trei luni a murit la spitalul din Cluj după două săptămâni de comă. Familia acuză medicii de malpraxis

Tânăra Timeea, o tânără în vârstă de 21 de ani, însărcinată în 3 luni, care a fost internată în stare gravă în 7 august la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca, a murit miercuri. Familia acuză medicii de malpraxis. Iată toate detaliile!

Timeea a murit pe patul de spital

Timeea se afla în comă după o tromboază venoasă, iar medicii din Cluj nu au reușit să-i salveze viața. După moartea acesteia, apropiații s-au revoltat și au dat de înțeles o tromboză venoasă i-a adus sfârşitul tinerei de 21 de ani, conform cluj24.ro. Și bebeluşul pe care tânăra urma să îl aducă pe lume a decedat.
Reprezentanții grupului de Facebook „Lupta pt Seby”, care au făcut cunoscut acest caz, au transmis condoleanțe soțului și familiei.
„În acest caz este vorba de ignorață, nepăsare a unor medicii ce nu trebuie  mai rămână în sistemul de sănătate.
Este inacceptabil  fie respins un pacient și tratat cu superficialitate.Rușine Clinici de Ginecologie Dominic Stanca și Spitalul din Gherlapurtați o mare vină pentru decesul tinerei Timeea”, se arată în mesaj, potrivit sursei citate. 
Apropiații și familia, dar și soțul Timeei Andreea doresc să se facă dreptate și consideră că medicii poartă o mare vină pentru decesul tinerei.

Timeea a stat 2 săptămâni în comă

Timeea Andreea, de doar 21 de ani urma să devină mămică, anul acesta. Tânăra a ajuns în stare critică la un spital din Gherla, la începutul lunii acesteia, iar  la data de 7 august, a fost transferată la spitalul din Cluj.

Familia susține că nu a fost tratată la timp, tromboza venoasă, de către medici și că asta i-a adus sfârşitul.

Transferată de la spitalul din Gherla la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj, Timeea a intrat în comă, timp de 2 săptămâni. Doctorii au încercat în zadar să îi salveze viaţa, însă toate eforturile au fost în zadar, potrivit cluj24.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: