Redactia.ro
Home » Știri » O tânără și-a prins iubitul infidel după ce acesta i-a trimis un selfie! Ce s-a văzut în ochelarii lui

O tânără și-a prins iubitul infidel după ce acesta i-a trimis un selfie! Ce s-a văzut în ochelarii lui

O tânără și-a prins iubitul infidel după ce acesta i-a trimis un selfie

Foarte multe relații actuale se termină din cauza internetului. Cu atâta tehnologie este greu să te ascunzi pentru că totul se află. Așa a aflat și o tânără în vârsta de 24 de ani că iubitul ei o înșela. 

Un selfie l-a dat de gol

Sydney Kinsch, 24 de ani, a dezvăluit într-un video încărcat pe TikTok, care a devenit viral, cum a reușit să-l prindă pe iubitul ei în timp ce o înșela. Bărbatul și-a făcut un selfie în mașină și l-a trimis iubitul lui crezând că totul este bine, însă nu a observat un detaliu care i-a pus capăt relației, scrie cancan.ro.

În ochelarii lui de soare se reflectau picioarele femeii care stătea în dreapta lui. Întâmplător sau nu această femeie nu era iubita lui.

”Acel moment în care iubitul meu, cu care sunt împreună de patru ani, îmi trimite o poză în timp ce mă înșală”, a scris Sydney la descrierea filmulețului.

@sydneykinsch

check the reflection in your boyfriend’s sunnies ladies ✨ #fyp

♬ original sound – Mandy Patinkin and Kathryn G

Video-ul lui Sydney a devenit viral

Imediat după ce tânăra a postat videoclipul, acesta a devenit viral. Oamenii au fost amuzați de situație partenerului ei și au comentat la postarea de pe Tik Tok.

În video, Sydney stă în fața selfie-ului acoperind jumătate din fața iubitului ei. Pe scurt, îmaginea îl surprinde pe iubitul acesteia în timp ce conduce și poartă o pereche de ochelari de soare. La un moment dat, Sydney se dă la o parte și se poate observa în poză, în lentila dreaptă a tânărului, reflexia picioarelor dezgolite ale unei femei.

”Verificați mereu reflexia din ochelarii iubiților voștri, fetelor!” , este mesajul pe care l-a postat Sydney în video-ul de pe TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: