Redactia.ro
Home » Știri » O teroristă a fost reținută în România. Femeia făcea parte dintr-o grupare din Orientul Mijlociu

O teroristă a fost reținută în România. Femeia făcea parte dintr-o grupare din Orientul Mijlociu

Oamenii legii au reținut o teroristă în România. Femeia făcea parte dintr-o grupare din Orientul Mijlociu și se ocupa pe teritoriul țării noastre cu propaganda teroristă.

O teroristă a fost reținută în România

O teroristă a fost reținută la noi în țară. România TV scrie despre faptul că femeia respective făcea parte dintr-o grupare din Orientul Mijlociu și se ocupa pe teritoriul țării noastre cu propaganda teroristă. Nu este pentru prima data când aceasta este prinsă și apoi condamnată. Acest lucru s-a mai întâmplat și-n trecut, însă se pare că femeia și-a reluat activitatea. Este singura femeie radicalizată care a fost deja condamnată la o pedeapsă cu suspendare în luna mai a acestui an de la ÎCCJ. Aceasta nu a renunțat la obiceiurile sale și a continuat activitatea pe internet. Acolo a postat mai multe înregistrări cu antrenamentele teroriștilor. Sursa citată mai sus transmite faptul că inculpate făcea propagandă teroristă.

Autoritățile au descins la locuința ei

Aceasta se afla, de multă vreme, sub monitorizarea procurorilor AntiMafia. Oamenii legii au și descins în casa femeii și i-au pus cătușele la mâini. De la locuința acesteia, anchetatorii au ridicat de acolo toate probele pe care le pot folosi în anchetă, calculatoare, laptopuri, materiale video și acum toate lucrurile. Toate acestea constituie probe importante. Autoritățile au reușit și reținerea pentru 24 de ore a teroristei, iar joi va fi prezentată în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini